היות והפורום די חלש לאחרונה ....

היות והפורום די חלש לאחרונה ....

אני מבקש ממי שיכול לתת לי איזשהי הצעת ייעול איך לשפר את הפורום שישרשר לי כאן תודה אודי לוי מנהל הפורום

אולי כדאי

שאנשים יכתבו כאן הודעות פחות שטחיות אולי ננתח קצת את השירים של בתי. אולי כדאי שאנשים ישתפו ויספרו מה השירים האלה עושים להם, מה הם אוהבים בבתי. אולי אנשים יספרו איך החיים מה קורה להם. כי קצת משעמם לקרוא כמה אתם חולים על בתי ואיך אתם סופרים את השניות להופעה בתמונע. למרות שזה גם חשוב, אבל היה נחמד אם היה כאן קצת יותר גיוון.

לזו מהרדיו

אם תראי הודעות שלי בעבר אני שאלתי את כל השאלות האלה איזה שיר אתם הכי מזדהים איתו ? איזה שיר הכי מזכיר לכם תקופה בחיים ? אם איזו שורה אתם הכי מזדהים ? היה שיתוף פעולה חלקי ביותר אם הייתי מרגיש שנכשלתי בניהול הפורום הייתי הולך ממזמן אבל אולי מה שנכון הוא שבתי לא זמרת של רייטינג היא יוצרת מעולה שלא זוכה מספיק להכרה במדיה ולכן אנשים לא ממש באים לכתוב כאן

חבר'ה חבר'ה

הפורום שלנו איכותי ביותר, אל לחץ. אם תראו פורומים אחרים (לי יוצא לבקר מדי פעם בפורום של עברי לידר)הם אומנם עמוסים במלל וכל אחד שנכנס כל העולם ואשתו מברך אותו ב"שלום" אבל מבחינתי האיכות עולה על הכמות. לי אישית חמים ונעים פה מאוד.. אז שיהיה שבת שלום יעל

תודה על המילים החמות אבל..

אם לא יתחילו לרשום ולבקר פה יותר יש סיכוי שתפוז תסגור לנו את הפורום קחו גם את זה בחשבון

למעלה