אבי בן 1231
Well-known member
את התפקיד החשוב הזה ומזכיר שאתמול היה היום השני לספירת העומר ויש להניח שהיום הוא היום השלישי לספירת העומר.
אשריך צדיק. מרגש לראות את החשיבות שאתה רואה כיהודי נאמן בדבר. אולם נראה שפספסת, שכן אמש פורסמה כאן התזכורת היומית.את התפקיד החשוב הזה ומזכיר שאתמול היה היום השני לספירת העומר ויש להניח שהיום הוא היום השלישי לספירת העומר.
עוד קצת... ואחרי 120 תוזמן לסעודת לוויתנים בגן עדןאת התפקיד החשוב הזה ומזכיר שאתמול היה היום השני לספירת העומר ויש להניח שהיום הוא היום השלישי לספירת העומר.
נתבקשת והוזהרת יותר מפעם אחת להימנע הפעם (השנה) מהתקפות חוזרות ונשנות של הנושא. אנא ראה בזאת אזהרה אחרונה בהחלט בטרם ניאלץ לנקוט נגדך בצעדים מרחיקי לכת. נודה לך אם לא תחייב אותנו להגיע לכך.ברור לכל, שלא תתאפק וגם תעלה את זה היום למרות שכבר נעשה, פתטי כבר אמרנו?
ממש חשוב לי עניין ספירת העומר איני יכול בלעדיואבי, שומה תרצה לקחת על עצמך את התזכורת היומית בקביעות (אמנם עדיף בשעות הערב ולא למחרת היום)? תוכל לחסוך לי את העבודה ומאחר וגילית דעתך שהדבר בוער בך וחשוב לך, גם חבל על הכפילות וגם אשמח להעביר אליך את המצווה לזיכוי הרבים.
כך אכן נראה, לכן שאלתי.ממש חשוב לי עניין ספירת העומר איני יכול בלעדיו![]()
לא הבנתי את שאלתך.לעניין הכפילות מעניין, האם התשלום של הנהלת הפורום לתפוז גדולה יותר![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.