היות ולא ראיתי תזכורת אני לוקח על עצמי ..................

אבי בן 1231

Well-known member
את התפקיד החשוב הזה ומזכיר שאתמול היה היום השני לספירת העומר ויש להניח שהיום הוא היום השלישי לספירת העומר.

Harrington

Well-known member
מנהל
את התפקיד החשוב הזה ומזכיר שאתמול היה היום השני לספירת העומר ויש להניח שהיום הוא היום השלישי לספירת העומר.
אשריך צדיק. מרגש לראות את החשיבות שאתה רואה כיהודי נאמן בדבר. אולם נראה שפספסת, שכן אמש פורסמה כאן התזכורת היומית.

Harrington

Well-known member
מנהל
אבי, שומה תרצה לקחת על עצמך את התזכורת היומית בקביעות (אמנם עדיף בשעות הערב ולא למחרת היום)? תוכל לחסוך לי את העבודה ומאחר וגילית דעתך שהדבר בוער בך וחשוב לך, גם חבל על הכפילות וגם אשמח להעביר אליך את המצווה לזיכוי הרבים.

Harrington

Well-known member
מנהל
ברור לכל, שלא תתאפק וגם תעלה את זה היום למרות שכבר נעשה, פתטי כבר אמרנו?
נתבקשת והוזהרת יותר מפעם אחת להימנע הפעם (השנה) מהתקפות חוזרות ונשנות של הנושא. אנא ראה בזאת אזהרה אחרונה בהחלט בטרם ניאלץ לנקוט נגדך בצעדים מרחיקי לכת. נודה לך אם לא תחייב אותנו להגיע לכך.

למען הסר ספק, זה לא דיון.

Harrington

Well-known member
מנהל
הערה ניהולית:
כאן נמחקה תגובה שהרגיש גולש צורך לכתוב על אף בקשות חוזרות ונשנות ואף אזהרות בנושא. יובהר כי זאת אזהרה אחרונה בהחלט בטרם יינקטו צעדים מרחיקי לכת. נודה לכותב ולאחרים השוקלים לרדת לרמתו אם לא יחייבו אותנו להגיע לכך.

תודה מראש על שיתוף הפעולה.

אבי בן 1231

Well-known member
אבי, שומה תרצה לקחת על עצמך את התזכורת היומית בקביעות (אמנם עדיף בשעות הערב ולא למחרת היום)? תוכל לחסוך לי את העבודה ומאחר וגילית דעתך שהדבר בוער בך וחשוב לך, גם חבל על הכפילות וגם אשמח להעביר אליך את המצווה לזיכוי הרבים.
ממש חשוב לי עניין ספירת העומר איני יכול בלעדיו :ROFLMAO:
לעניין הכפילות מעניין, האם התשלום של הנהלת הפורום לתפוז גדולה יותר|תוהה|

למעלה