היו או לא היו שיחות לילה היום?

juspan

New member
היו או לא היו שיחות לילה היום?

מנסה להעביר בהקלטה, אבל לא רואה חוץ מקליפים וקצת חזרות כלום. איזה שעמום, אלליי. היה משהו מעניין הלילה? איזו התפתחות כלשהי בריב של ביטר-סיני וכו'?

juspan

New member
איזה ביטר בראשי,ביטר זה החדשות של אתמול- אלבז

בוףברכה

New member
בין..הברה..להברה..ששידרו מההיכל..

...זה היצטבר..לזה..שבני..אמר..לסיני... ..אאאאאאנניי...ללאא אאא....... את תגובתו של אריק..טרם שידרו... .

juspan

New member
חח, זה לא ייאמן

מלכתחילה התכנית היתה מקושקשת ומשונה, אבל היה לה פוטנציאל טראשי גדול. לא מספיק שלקחו זמרים מהבויידעם (כן, ברור לי שזו המהות של התכנית) וגרמו להם להביך את עצמם עוד יותר, אז ההפקה החלמאית עושה הכל כדי שהתכנית הזו תראה לגמרי מוצר מהבויידעם, כאילו משדרים איזה משהו בשידור חוזר מלפני 7 שנים מבחינה טלוויזיונית, וגם זה בהנחה. בשביל מה עשו בכלל את התכנית, כפילרים בין הקליפים?
כל ההתנהלות של התכנית משקפת יפה, בסמליות, את מצב הקריירה של המשתתפים. השקיעו יפה בפרומואים, התחילו מסקרן ועם אקשן, תוך שבועיים איבדו שליטה בקול ענות חלושה. שבי והפתק שהוא הקריא ממנו זה היה השיא. כאילו נכנס לאיזה חדר בפנימיה של עבריינים צעירים. לא השתין לכיוונם, קרא וברח. לנופר ולפרידה זה לא היה קורה
אפילו הבית של האח נראה לא סקסי פתאום

בוףברכה

New member
....מה..שהצליחו..בעקבות..התוכנית..הזאת

...זה .. , להמאיס עליי את 24..לגמריי לא רק שלקחו זמרים..מהסטנדביי...... אשכרה השאירו אותנו עם הטעם של הנפטלין...בפה.... אני לא יודע..אם ייצא דיסק.
.מהבית בעוד 3 שבועות..... ..מה שכן....
....פגועים...כולם יצאו משם.... לדעתי פיספוס... לא מצליחים לנהל ת'תוכנית נכון... קצת מעוף..ויצירתיות.. , היה פוטנציאל..עד לפני כמה ימים... עכשיו יש..טעם...מר בפה..
שבי..?..שבי....נראה לי הוא רכיכה לא מסוגל לעמוד..בלחץ..... ביטר התיש אותם.....(לכי תוצאי..מה-
.200 קילו בכוח...

אין שיחות לילה היום.זרעיה עוד עסוק באלבז..

ראיתם את המכה שהעיף אלבז לאחד מאנשי ההפקה שם מיד אחרי תוצאות השופטים. זה רק קמצוץ מהטרור שהוא עושה להם שם. אלבז הוא עבריין,ומיד שלא עבר על עברו החילוני לא יידע זאת,ויחשוב בתמימות שמדובר באיש תמים ודתי. לייב עלק,על מי הם באים לעבוד,מיד ידעתי שהרפה שכל זרעיה מעורב בזה זה מה שיהיה.אצל זק החרמן עוד היה שידור ואקשן. אצל זרעיה נאדה. רצה ליצור קייטנה מוזיקילית וכל החרא התפוצץ לו בפרצוף. רק שיזהרו שם בהפקה לא לצאת בהפסד מול מישהו.כי את ההפסד של זק כבר ראינו עם התכנית של המאופרת בכבדות דנה רון.

בוףברכה

New member
...תוכנית..../images/Emo44.gif.."דואט בעלמא"..עם..א-ב א-ב

.
....אביביטרVSבניאלבז.....
.

juspan

New member
חח, הו שלום לך

דווקא חששתי לפתוח את ההודעה שלך, שמא תהלל ותשבח את אלבז (שאני כמובן רואה בו סוג של פרידה, לפחות במקרה עם אביבה וההתנכלות ערלת הלב שלו).

שלום שלום.אין מה לשבח אדם נלוז כמו אלבז.

מה שהוא עשה לגברת אבידן הוא מעשה בלתי נסלח.ועוד מאדם חובש כיפה שיודע מהי הלבנה ברבים,ומהי לשון הרע. אלבז התחיל טוב למי שזוכרים,הגן על וקסמן המסכנה שחטפה מביטר,אחרי זה אלבז השתפן,הוא אכל את הלוקשים שביטר מכר לו על כך שהוא מלא בחוץ בתמיכה. ההדחה של אבידן עוד יותר ניפחה את הצמד חמד ביטר את אלבז,כל כך ניפחה שהבלון עלה גבוה מידי.

האם החלטת שפרידה היא סוחרת סמים כשקראת על

עברה?? הכי קל לשבת מעבר המחשב ולקבוע..זה עבריין..זה אנס. האחד לחיים והשני למיתה. לא ידוע לי במדוייק מה היה אלבז בעברו,אתן לו להרוויח את חפותו..כל עוד לא יוכח אחרת.(ולא בפורום כזה או אחר). אני בודקת אחת לשבוע מי "עוזב את הבניין" ולא רואה אותך,אז וולקאם.. גם אם יצאתי מדעתי על הקלות שבה שפטת אדם ל"מיתה". **רואה אחרת ממך את אילנה אביטל(לא מושלמת,אבל..) **מסכימה עם מה שכתבת למטה על החישוב האינטרסנטי של דפנה באופן הענקת הניקוד(גם רוחמה שמה לב לזה,תהיה בטוח).

תעזבי אותי,"באמא'של מיק.התעדכנתי רק מכאן.

תעבדי קצת,מה יש?!התרגלת לטוב,הכל מגישים לך

ניסיתי, לא יכולה, כל האותיות קופצות לי...

למה כתבו שאילנה הייתה רעה היום? מה היא עשתה?

למעלה