היו היה זמר מופלא ושמו

היו היה זמר מופלא ושמו

מנחם פיליפ, האיש היה מחונן בקול מאד יפה וערב לאוזן, שר האיש באירועים וחתונות, הוציא 2 תקליטים יפהפיים, בהם חידש לא מעט, בין היתר הכניס את מקצב הדאנס מהדלת הראשית, גם הספיק לשכלל את מושג חתונות נוסח "מנהג ירושלים" בכך שיצר תחליף סמלי לקלידים באמצעות זמר שעושה בסים ואקורדים במו פיו, ולפתע נעלם....מישהו יודע מה קרה לאיש? ישנם שמועות שהאיש סר מדרך הישר, מה נכון ומה לא נכון? והאם יש סיכוי שיחזור?

האיש...

אכן סר, לגבי קולו נדמה לי שהוא נדיר בכיעורו ורק לחניו של חברו הטוב מר סגל היו טובים, ועל פיליפ הייתי אומר "פעם פויקר תמיד פויקר".

תיקונים קלים ומשמעותיים

הוא אכן סר מדרך הישר אבל בערב יום כיפור לפני שנה, שנתיים או שלוש הוא התראיין לגל"צ ואמר שהוא חזר בתשובה ואפילו הוציא שיר מיוחד על זה. מאז לא שמעתי משהו מיוחד עליו. בתקופת חילוניותו הוא הידרדר למזרח הרחוק והופיע כאן פעם לבר המצוה של בנו בשכונת הר נוף בלבוש מביך מאוד. לואי, אתה מדבר באהדה על הדאנס ומהודעותיך הקודמות השתמע שאינך מעריץ בלשון המעטה את סוג המוסיקה הזו. מהי תגובתך?

איפה ראית בהודעתי

שאני אוהד דאנס? אני כתבתי שהוא הכניס את מקצב הדאנס, טוב או לא, מבחינה אידיאולוגית אין לי בעיה עם זה אבל באופן אישי, אני מתעב את מקצב הדאנס, מבחינה מוזיקלית לדעתי זה פשוט לא יפה, משום שכלים חיים יפים פי מליון, מה שכן אהבתי אצל פיליפ זה שירי הרגש, כמו "ידיד נפש, חלקי ה` אמרה נפשי", אגב, איפה יש את השיר המיוחד הזה עליו דיבר פיליפ בראיון?

יש לו קול קצת יותר

יפה מירמיה דמן מוערצך, אבל בהחלט אין לו קול נדיר גם לא כתבתי דבר כזה בהודעתי.

אהבתי את ההברקה

אבל לא מסכים איתך. לא היה לו קול של זמיר אבל לא כל כך גרוע כמו שאתה עושה את זה, יש היום מספיק זמרים עם קולות הרבה יותר גרועים ממנו שעושים חיל=כסף, בזכות צרור שטרות בצבע מסויים שהחליפו ידיים, ועברו לידיו של אותו האיש מרדיו קול חי.

מההההההההה???????

יש יותר מידי רכילעס כאן בפורום אבל כעת שמעתי או ליתר דיוק קראתי על משהו שלא ידעתי. אז בשם הסקרנות ולא הרכילות, על מי מהרדיו מדובר? לא חייבים לפרסם שמות מדוייקים. אפשר לתת רמזים עבים. זה יספיק...

על דברים מסוג זה

נאמר מי שהבין הבין, ומי שלא הבין, סימן שלא היה צריך להבין, והמבין יבין.

קישקוש מטופש...

אתה מאמין לכל לוקש שמוכרים לך! אין אף דבר כזה ואל תמציא דברים שאינם קיימים ואני אומר את זה מידיעה משא"כ אצלך שאתה סתם מבלבל את המוח.

תאמין לי

שאני אומר את הדברים מידיעה ברורה ואיתנה, אני חלק מהתעשייה הזו, ואני יודע הרבה דברים שאתה לא יודע ואין לי כוח להתחיל להוכיח לך, וגם אין אפשרות טכנית לעשות זאת, כי אתה גולש מפלאפון, ואם היית יודע את שמי האמיתי היית בולע את הכובע שלך, ואל תגרום לי לחשוף על עצמי עוד פרטים, וחבל שהדברים צריכים להאמר, זה בין כה לא יעזור.

AVA 1999

New member
אני לא מסכים איתך רפוש..

הוא צודק במאה אחוז וגם אני מדבר מנסיון. אז בא בבקשה נפתח שרשור מה אנשים אומרים על מנחם טוקר ונראה. זה לא לשון הרע הוא לא חייב לאף אחד כלום. מותר לו לפרגן למי שבא לו

מסכים איתך...

אבל שלא יהיו בו העלבות אישיות ורכילות, דרך אגב אני זז לישון עכשיו אז אין טעם לפתוח עכשיו את השירשור מכיוון שיהיה בו רק צד אחד.

AVA 1999

New member
שייך ושייך.. מה אנחנו ילד

הודעה שלא תהיה בקריטריונים תמחק. אני גם זז לישון ולאגור כוח .

למעלה