היו הייתה לי משפחה...

היו הייתה לי משפחה...

טוב אז אני מניחה שכולם במשפחה כבר ידעו,ורק כשזה יצא זה הפך להיות מוחשי בפניהם,אז אחרי הקללות הצעקות,והדמעות,הגיע התור של נישול ירושתי,חיי,ומשפחתי,ולמעשה ברגע זה אפשר להגיד שאני לבד בכל מה שנוגע לכיוון של משפחה,אז זה מציק,מפחיד ואפילו מרגיז,אבל ידעתי שזה יהיה כך,הרי הועפתי מאותה סיבה ממקום העבודה האחרון שלי... אני מנסה לא לתת לזה להגיע אליי,אבל זה עדיין שם,אבל אני חזקה אני לא אוותר על מי שאני,כמו הרבה שעשו,נשים שאהבו נשים ולא גילו שזה דבר אלוהי אלא טמנו את ראשן בחול, והפכו להיות נשים סטרייטיות מושלמות לבעליהן,ולמשפחתן,אז אני מאוד מקווה שמספרן של החיות יגבר על מספרן של המתות,כי לדעתי מי שלא הולכת על פי ליבה נחשבת מתה,אולי אני קיצונית אבל כזו אני.... בכל אופן סתם רציתי לפרוק זאת מהלב,ולכל מי שצריכה עזרה בנושא,אשמח לעזור, ולכל יוצאות הארון למינהן בהצלחה...כי הלב חייב לנצח!

שׁזִיף

New member
שלום שחף ../images/Emo13.gif

אני חושבת שאת עושה את הדבר הנכון.. ואל תכנעי להם. אפילו שזה קשה. את זאת את והם צריכים לקבל אותך כמו שאת. לאט לאט הם בטח יקבלו את זה כי לא תהיה בדיוק בררה. צריך לתת זמן לדברים.

להוד מעלתך מרקיזה דא סאד

את אמיצה רגישה וחזקה ואני רוצה לחזק אותך כי אני יודעת עד כמה זה קשה את לא לבד ואם את לא יודעת את זה , הנה אמרתי ואני בטוחה שאינני היחידה שחושבת כך . אולי המצב עם משפחתך ישתפר ואולי לא אני לא אמכור לך אשליה אבל -- אין ספק שמי נאמן לעצמו חי חיים מלאים יותר המון חיבוקים
והרבה אהבה שלך , לביאה אצילית

saporta2

New member
איזו הודעה מלאה בציניות משעשעת!!!

היי, אני טלי, בת 21 מאשקלון (וכן, אני בערך הלסבית היחידה בעיר הזאת...) לכל המעוניין... בכל מקרה- בדיוק חשבתי על המצב הזה עם ההורים צרי האופקים שלי כשקראתי את ההודעה שלך... אז קודם כל- אני מאוד מזדהה, יצאתי מהארון לפני קצת פחות משנה (לפחות בפני ההורים, החברים כבר יודעים יובלות) ואני לא יכולה להביא בנות הביתה! (לא שיש לי את מי להביא- חברה שלי נפרדה ממני לפני שנה בערך ואני עדיין מאוהבת בה עד כלות, אבל היא לא רוצה אותי) האמת?! אני לא כ"כ שמה זין על מה שהם חושבים, אבל לפעמים זה נורא קשה, כל אחד רוצה שיקבלו אותו ולכולם פחות או יותר מגיע, אז אני מבינה אותך.. אבל כל הכבוד על הגישה (החיובית?) תעמדי על שלך! ובעניין הירושה- תני להם להתפוצץ עם הכסף, לפחות לך יש גאווה וכבוד עצמי (כן, כאילו שזה שווה משהו! סתם! זה שווה...) ואם יש למישהי עיצה בשבילי- איך מוציאים את ההורים מהריבוע והכוכב המקביל שעליו הם חיים וגורמים להם לקבל אותי, אני אשמח לשמוע מבנות שעברו את זה...

למעלה