היו ימים קשים אבל יש בשורות טובות

Raindrop23

New member
היו ימים קשים אבל יש בשורות טובות

הימים האחרונים היו קשים אבל עכשיו יש בשורות טובות. תהיה תערוכת צילומים שלי באוקטובר והאוצרת אמרה שהתמונות שלי מדליקות וחזקות.
הצלחתי סוף סוף למכור את המוצר הלא מוצלח אבל יקר שזכיתי בו ואתמול קניתי גאדג'ט מגניב ושימושי בכסף שקיבלתי על המוצר שזכיתי בו ועוד נשארתי עם עודף.
אז אני מנסה לחשוב חיובי אבל זה לא קל ואני לא רגועה בגלל שיש סידורים ובירורים שצריך לעשות לגבי התערוכה. אני יודעת שיש עוד זמן אבל אני דאגנית מטבעי.
נו שוין.

Raindrop23

New member
תודה רבה יקרה

איזה יופי

כל הכבוד
תערוכה משלך זה ממש רמה מקצועית לגמרי
וחיובית לגמרי
שתהיה לך שבת רגועה ושמחה

זאת רק הצעה...

אולי תעשי לו"ז לכל משימה שקשורה לתערוכה ותפרקי לדברים קטנים
ולא מאיימים שתעשי כל אחד בזמנו? בנפרד?
מאוד כיף לשמוע שהצלחת למכור. מה קנית?
המון בהצלחה!(עוד יש זמן ובכל זאת).

לי בא

New member
רעיון טוב

לפעמים שפורטים את הדברים,
יותר קל להתמודד איתם.

Raindrop23

New member
זה יחסית חדש

ורק לאחרונה התחילו למכור את זה בבאג (רק בבאג לפי מה שראיתי). אכן אחלה של גאדג'ט ולדעתי נותן תמורה מצויינת למחיר.

Raindrop23

New member
ניסיון להסביר בשפה פשוטה

1. זה כונן נייד שאפשר להתחבר אליו אלחוטית מסמארטפון/טאבלט של אפל או אנדרואיד וע"י כך להוסיף זכרון למכשירים שלא ניתן להרחיב להם את הזכרון (אייפון לדוגמה).
2. אפשר לשים עליו סרטים ולראות סרט שנמצא עליו ב-5 מכשירים שונים בו זמנית (streaming).
3. אם יש לך מצלמה שמשתמשת בכרטיס זכרון SD, את יכולה לשים את הכרטיס מהמצלמה לאחר שצילמת תמונות במצלמה ולהשתמש בגאדג'ט בשביל לראות ולהעתיק את התמונות אל הסמארטפון/טאבלט.
4. כמו שכתבתי בסעיף הקודם, יש לו חריץ הרחבה SD ואפשר להרחיב לגאדג'ט עצמו את הזיכרון עד 192 ג'יגה (64 מובנה + 128 ג'יגה מקסימום בכרטיס SD).

מקווה שהסברתי ברור

לי בא

New member
בטוח הסברת ברור

למי שמבין מחשבית.
שפה שאין לי מושג מה היא.
אני תמיד מקנאה בכל אלה שמבינים את השפה הזאת.

Raindrop23

New member
הסברתי הכי ברור שיכולתי

מקווה שבכל זאת הצלחת להבין, אפילו קצת.

למעלה