חג החנוכה בפתח.
רציתי לכתוב כאן הודעה ולהתומוגג באוזניכם על אכילת (מראש כמובן ) .
אלא שאתמול הוצגה בפניי הודעת-מעסיק על הנושא עם הבטחה נחרצת למנוע בארגון אלימות שכזו.
קראתי את ההודעה ומעבר לעצבות שמילאה את ליבי עלתה בראשי מחשבה מטרידה. האם כל נושא צריך להיות מלווה במילה "מאבק" או "מלחמה"?
המילים הללו בעיניי עלולות לעכב יישום ראוי ומהיר של שינוי חברתי. המילים "מאבק" "מלחמה" מעוררות בי קונוטציה של מאמץ יתר, סיכון להפסיד, סיכון להפצע או למות תוך כדי הקרב.
כך "המלחמה בתאונות הדרכים"
כך "המאבק נגד אלימות"
כך "המאבק לשוויון זכויות"
כך "המאבק נגד הטרדה מינית"
וכו'.
אינני יודעת כרגע מה המילים הנכונות יותר להטמעת המסר לשינוי חברתי מבורך, אולם הייתי בוחרת להמנע מהמילים "מלחמה" או "מאבק".
אני נוטה להאמין שאם כל אדם ייקח על עצמו אחריות המצב ישתנה לטובה מאוד עם הרבה יותר אושר ובהרבה פחות משאבים .
פירוש השיר:
הקלף מחפיסת
The Mary-el Tarot
שבת שלום
ובאמת שתמיד רק שלום במחוזותיכם
רחל
עשו במידע כטוב בעיניכם ועל אחריותכם
רציתי לכתוב כאן הודעה ולהתומוגג באוזניכם על אכילת (מראש כמובן ) .
אלא שאתמול הוצגה בפניי הודעת-מעסיק על הנושא עם הבטחה נחרצת למנוע בארגון אלימות שכזו.
קראתי את ההודעה ומעבר לעצבות שמילאה את ליבי עלתה בראשי מחשבה מטרידה. האם כל נושא צריך להיות מלווה במילה "מאבק" או "מלחמה"?
המילים הללו בעיניי עלולות לעכב יישום ראוי ומהיר של שינוי חברתי. המילים "מאבק" "מלחמה" מעוררות בי קונוטציה של מאמץ יתר, סיכון להפסיד, סיכון להפצע או למות תוך כדי הקרב.
כך "המלחמה בתאונות הדרכים"
כך "המאבק נגד אלימות"
כך "המאבק לשוויון זכויות"
כך "המאבק נגד הטרדה מינית"
וכו'.
אינני יודעת כרגע מה המילים הנכונות יותר להטמעת המסר לשינוי חברתי מבורך, אולם הייתי בוחרת להמנע מהמילים "מלחמה" או "מאבק".
אני נוטה להאמין שאם כל אדם ייקח על עצמו אחריות המצב ישתנה לטובה מאוד עם הרבה יותר אושר ובהרבה פחות משאבים .
פירוש השיר:
בלדה לנאיבית – ויקיפדיה
he.wikipedia.org
הקלף מחפיסת
The Mary-el Tarot
3 of Swords and XX Judgment
3 of Swords, The Mary-el Tarot, 2nd Edition The 3 of Swords The Sola Busca is the oldest intact 78 card tarot deck we have, created around 1491. It featured alchemical and philoso…
tarotsmyth.wordpress.com
שבת שלום
ובאמת שתמיד רק שלום במחוזותיכם
רחל
עשו במידע כטוב בעיניכם ועל אחריותכם
קבצים מצורפים
נערך לאחרונה ב: