היו לכם פעמים שהתייאשתם?

tlingit

New member
היו לכם פעמים שהתייאשתם?

(מחשבות בעקבות הדיון של מאמנתמתלמדת עם ענתוצאות, עפרה ד. ומיכל הררי ) האם היו לכם תקופות שהתייאשתם ממקצוע האימון? האם פקפוקים עלו או עולים בכם מדי פעם? או שמרגע שגיליתם את האימון האישי הדרך היתה ברורה וחזקה?

תשובה פשוטה: never.

תשובה מורכבת: ברור לי שזה רק שלב בדרך עבורי, ולא סוף פסוק. אני לא יודעת להגיד היום שבעוד 10 שנים אהיה המאמנת שאני היום, ואולי בכלל כבר אהיה משהו אחר... לא ממקום של יאוש חלילה, אלא של התפתחות וצמיחה. ואת טלינגיט? האם חוית רגע של חולשה?

היו מלא רגעים של פקפוק ../images/Emo6.gif

החלקים האלו של חוסר האמון. משערת שזה מוכר לכולם

tlingit

New member
../images/Emo13.gif

תכניות התפתחות וצמיחה הן מבט קדימה. השאלה התכוונה לעבר הקרוב וההווה, בלי קשר לתוכניות עתיד, שבעיני תמיד נמצא בהתפתחות לעומת ההווה. כן, לי יש זמנים של חוסר אמונה
מאד מקנאת בך שרון שאין לך זמנים כאלה
ומיכל, התעודדתי לשמוע שאני לא היחידה

טלינגוש, לא כ"כ בטוח מה יותר נכון

ולמי... את בטח מכירה את הסיפור על האיכר ובנו, שמצאו סוס ואנשי הכפר ברכו אותם, והזקן אמר "מי יודע?", ואז הבן שבר את רגלו ואנשי הכפר השתתפו בצער, והזקן ענה "מי יודע?", ואז באו אנשי המלך וגייסו את כל הצעירים חוץ מבנו של האיכר בגלל הרגל השבורה, ושוב באו בני הכבר וברכו ושוב הוא ענה "מי יודע?"...

tlingit

New member
אין פה שאלה של "נכון" או "לא נכון"

מלכתחילה מדובר בתחושה אישית כלומר בחוויה סובייקטיבית בהגדרתה כך שאין אפשרות להפעיל עליה את שאלת "נכון או לא נכון"

Gaby R

New member
בכל פעם שמתאמנת או מתאמן יוצרים

פריצת דרך בחייהם, אני מרגישה שכל השינוי הענק שעשיתי במעבר למקצוע האימון,כולל כל המחירים ששילמתי, היו שווים את זה
! גבי.

למעלה