היו מכות היום בין יוסי לשחר או שזה סתם שמועה ובלל זה החשיכו מסך אחה"צ? נראה לי תמוה...
E elga06 New member 4/11/08 #1 היו מכות היום בין יוסי לשחר או שזה סתם שמועה ובלל זה החשיכו מסך אחה"צ? נראה לי תמוה...
ל ל י ד ו ר י New member 4/11/08 #2 נראה לך? אם שחר היה מרים על יוסי יד,יוסי עכשיו היה צריך להיות בטיפול נמרץ וכמו כל דבר זו סתם שמועה
E elga06 New member 4/11/08 #4 אני חייבת לשלוח להם תה כמון להרגיע להם את הבטן... חגית אתמול אמרה שמאז שהיא נכנסה לבית היא לא עשתה....
אני חייבת לשלוח להם תה כמון להרגיע להם את הבטן... חגית אתמול אמרה שמאז שהיא נכנסה לבית היא לא עשתה....
ל ל י ד ו ר י New member 4/11/08 #6 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הרגת אותי עכשיו
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הרגת אותי עכשיו
E elga06 New member 4/11/08 #7 ידעתי שאני אצחיק אותך ../images/Emo24.gif לא שכחתי את ימי הכמון העליזים. הילדים עדיין מתפקדים נורמלי לא נראים עדייןן סימנים של צמיחת זנב. כנראה הכמון היה בסדר....דוגמא מצורפת לילדת כמון שחגגה בת מצווה בסופ"ש
ידעתי שאני אצחיק אותך ../images/Emo24.gif לא שכחתי את ימי הכמון העליזים. הילדים עדיין מתפקדים נורמלי לא נראים עדייןן סימנים של צמיחת זנב. כנראה הכמון היה בסדר....דוגמא מצורפת לילדת כמון שחגגה בת מצווה בסופ"ש