זה היה צפוי שהם יקפיצו חלון כזה...
אני למען האמת קצת מתפלא שרק עכשיו הם החליטו לעשות זאת...
אין לי שום מילה להצדיק את התנהלות תפוז, אני גם כבר לא מתחבר באותה תדירות, רק לעיתים נדירות, אני בעיקר מגיע מדיי פעם לקרוא מה כתבו אנשים בפורומים שמעניינים אותי אבל אם האנשים המעניינים יעזבו גם הפורום ייאבד מעניינו...לצערי בתפוז בוחרים לא להבין את זה או שחושבים ש"אם אחד הולך אחד בא" וה"העסקים באתר כרגיל".
זה ממש עצוב לראות איך הרצון להשתמש בטכנולוגיה החדשה ביותר בתחום פשוט הורסת את חוויית המשתמש, לכתוב את הפוסט הזה היה חתיכת סיוט, הפרסומות תוקעות את הדף מדי פעם, מתחלפות, סרט חדש נטען, וכו...
האתר מפריע לשימוש העיקרי שלשמו לכאורה נוצר- שזה לכתוב פוסטים בפורום.
לצערי זה לא רק האתר הזה, אתר וואללה בכלל זבל של אתר(ואני לא סתם מלכלך, אלא חשוב לי לשתף מי שזה התחום שלו), שמה לקחו את הפרסומות לרמה של אתרי פורנו, לא מבחינת התכנים אלא מבחינת הכמות והעובדה שאחרי שקפצה לך פרסומות אתה כמשתמש לא בטוח לאיזה חלק של האתר אתה תגיע, רציתי לצפות באיזה תיעוד וידאו לכתבה, לחצתי "דלג" והועברתי לכתבה אחרת...
נראה כאילו זו מגמה של השנים האחרונות שבכל האתרים הישראלים הגדולים מי שאחראי לתפקוד האתר זה מחלקת הפרסום ולא ה-UX.
זה יהיה מאוד מורגש אם אתה תעזוב את את הפורום, אתה אחד הכותבים האיכותיים של תפוז ושל הפורום הזה(אני עוקב עוד מיימי הבלוג)...וכנראה שהעזיבה שלך תתחיל את גל הנטישה.
לצערי אני גם כתבתי בפורום "משוב" של תפוז - שתפוז יהיו כנראה הסיבה למה אני אתקין חוסם פרסומות בסופו של דבר,עכשיו זה כנראה כבר יהיה מיותר לטרוח...
לצערי עלתה לי בראש אופצייה נוספת לתפוז "להתפרנס" לאור התופעה החדשה שהיא אתר תפוז רווי הפרסומות, וזה להציע לגולשים "מנוי" לגלישה באתר בלי פרסומות תמורת תשלום סמלי...
למען האמת אם אנשים סובלים את תפוז עד עכשיו, זה לא יהיה מופרך מדיי להאמין שבין המתנגדים לרעיון יהיו גם כאלה שייתלהבו, רק כדי שיוכלו לגלוש באתר כאילו זה תחילת שנות ה-2000..
אני צעד אחד אחריך בדלת המסתובבת...
תודה.
.