היו שלום

היו שלום ../images/Emo24.gif

בעוד בערך שעה אני צריכה לצאת מהבית לכיוון שדה התעופה, הדברים שלי לא לגמרי מוכנים - אבל הייתי חייבת לעבור להגיד שלום. ובכן, שלום
. סתאם, אני עפה מפה לטיפה פחות משבועיים ואמנם לאחרונה בגלל תקופת לחץ מטורפת לא הייתי מאוד פעילה בפורום, אבל תמיד אני קוראת, קצת מגיבה, ולא שוכחת מדי פעם לשאול אותכם מיהן התמונות הכי גרועות (וגם הכי טובות, אבל למי אכפת
דברים רעים זה הרי הרבה יותר כיף!). אני נוסעת לחופשת סקי בשוויץ, אני מתארת לעצמי שיהיה ממש כיף ועם זאת קפוא
אף פעם עוד לא נסעתי לחופשה כזאת אז אני לא ממש יודעת איך זה, אבל בטח אני אהיה שפיצית בזה
. you know I will
. טוב, בכל זאת, כולכם "חברים" וירטואליים אבל משום מה אני מרגישה אליכם קשר כלשהו, תמיד כיף לבוא לפה ותמיד כיף לעזור להפעיל. אז תשמרו על הפורום בזמן שאני הולכת, ואל תעשו למנהלות (ובעיקר לדר
שטורחת לעשות פה סדר מדי יום ביומו) את המוות. אתם יודעים - ספוילרים רק לשרשורי ספוילרים, בלי יותר מדי
, ...
תתחילו לנבור בארכיון הפורום ולחטט בפורומים אחרים ותחשבו על רעיונות מגניבים לפעילויות לפורום, אני סומכת עליכם
. טוב, מה עוד אגיד, מה עוד אומר?
זהו, אני קצת אתגעגע, לא מעט אקפא ובטח המון המון אהנה. תתגעגעו אליי! אבל אל תרגישו בחסרוני
הרבה פעילויות, הא? [COLOR=bl<a]u[/COLOR][COLOR=bl<a]e>‏מתה עליכם למרות שלא פגשתי אפאחד מכם מימיי,[/COLOR] ‏
ביגלי.

SummerNightCity

New member
אחח שוויץ. ../images/Emo99.gif

אני בטוחה שתהני, בלי שנאחל לך!
אני מקווה בשבילך שתלכי לאלפא מארה [פארק מים שווה] ושתבקרי שם בכל מקום, כל מקום שם פשוט מקסים!
אתגעגע.

Fergie7

New member
תהני המון ../images/Emo3.gif

נתגעגע.
ררר...גם אני רוצה חו"ל

CharmedSource

New member
פףף... שוויץ מקום מדהים!

ובמיוחד בשביל סקי! שיהיה לך בכיף ותעשי המון חיים!

Sahar 11

New member
חופשת סקי../images/Emo99.gif

איזה כיף לך
בטח תעשי שם חיים
תהני למרות שלא צריך לאחל לך את זה, בכל זאת

mmmbam

New member
תהני יא חמודה אחת!!!../images/Emo24.gif../images/Emo20.gif

תהני הכי הכי בעולם!!! אל תדאגי, אני אדאג לזה שנתגעגע....
את יודעת שאת מצחיקה?! "לא הייתי מאוד פעילה בפורום"?!?!?! את בין הפעילות ביותר יא מעבולה!!! (אל תנסי להבין את ה"קללה" הזאת, אני אומרת את זה לכל אחד ובלי קשר לכלום...).

mikmikonet

New member
ביגלי ../images/Emo99.gif תהני המון!

נתגעגע. ואני מחכה לפינת "שקט, מצלמים" חדשה כשתחזרי.
ו

Beautiful SouI

New member
ביגלי../images/Emo99.gif../images/Emo95.gif

הייתי מלא פעמים בשוויץ וזה מקום שווה
ויקר ואני גולשת מקצועית בסנובורד
לקח לי איזה 4 שנים ללמוד את הבסיסי
חחח.. אני חופרת
תהני-באיחור דר

broken heart1

New member
SO....../images/Emo42.gif

we will miss you like a little sister to her brother (חעחעחע עזבוו אותי אניי יש לי יציאות מיוחדת בערבים.. הפגנות אושר
) סתם עכשיוו בדטגריי.. אנחנו ניתגעגע אני חייבת להודות שבלעדייך יהיה שומםם פה...
מקווה שאת נהנית לך שם בחו''ל.... love you.. like a... עזבוו אתם לא רוצים שאני ימשיךך..

למעלה