היו שלום....

Dovsha

New member
היו שלום....

חודש וחצי/חודשיים בערך... זו תקופת הזמן שהייתי בפורום הזה. הגיע הזמן להגיד שלום. כל בוקר הייתי נכנסת לבדוק אם יש הודעות חדשות [כי כידוע לכם גם כשאני בעבודה אני לא ממש עובדת :)], לקרוא הפתעות משמחות, עצובות, חוויות של אנשים... אני לא יכולה להכנס לפה יותר כי זה פשוט יכאב יותר מדיי. אני יודעת אולי לא תבינו אבל מי שצריך להבין בוודאי יבין. במשך הזמן גוללתי פה את סיפור חיי האהבה הצולעים שלי ומכיוון שהם באו לקיצם יכאב לי יותר מדיי להכנס לפה ולראות את השם, אז אחסוך ממני ברשותכם את הכאב הזה. הביאו לי את האהבה בידיים, ברגליים, בבטן בלב באיזו דרך שלא תרצו, תקעו לי אותה מול הפרצוף אבל הפנתי לה עורף, אין ספור פעמים פשוט קמתי והלכתי. כנראה זה הפחד מלקבל פתאום את מה שכ``כ רוצים, או שאולי אני פשוט לא ראוייה לאהבה, מי יודע?! אני בטח שלא... הרבה אנשים נגעו בי פה [אפילו אם דרך מסך מחשב] ועל זה אני רוצה להגיד תודה מקרב ליבי. ישנם כאלו שעזרו יותר ישנם כאלו שפחות, ישנם כאלו שנגעו יותר ישנם פחות, אך כולם כולם נתנו מטוב ליבם ועצתם ועל זה אני מודה. מכל הפורומים ש``בקרתי`` בהם פורום וידויים הוא הפורום הכי תומך, הכי אוהב, הכי פתוח, כולם מדברים ומקבלים את כולם, זהו פורום נפלא ונמצאים בו אוצרות רבים. אני מאחלת לכל אחד ואחת מכם, מקרב בטני הקטנה, שיתמלאו כל משאלותכים הקטנות והגדולות, הכמוסות והלא כמוסות. תמשיכו לכתוב ולשתף כי אתם נפלאים. טוב, הגיע הזמן ללכת... היי ``מרכז`` הלכתי! אתה יכול לחזור עכשיו [סתם סתם :)]. Parting is such sweet sorrow.... ביי אנשוקים שלי, תהיו טובים, תחלמו הרבה ותמיד תמיד תחייכו.

markrin

New member
דובשה-מחכה שיגידו לך..אל תלכי ?

אז ...PLEASE PLEASE PLEASE אל תלכי.. יאלה,תמיד יש משהו חדש בצנרת..

קרני

New member
דובשנית שלי...

פרידות הן תמיד קשות, במיוחד כשלא ממש מבינים למה הן מתרחשות... מכיוון שכך, לא נפרדת ממך עדיין... מחכה שתחזרי... שיהיה לך יום מקסים בנתיים...

markrin

New member
קרני..היא תחזור..באחריות,

כי היא לא תוכל בלי זה.

naknik

New member
דובש.. אני מקווה שתקראי

טוב אין לי יותר מדי מה לרשום חוץ משלום שלום ושיהיה בהצלחה בכל אשר תלכי ומי יתן ותמצאי את מה שאת מיחלת לו או שהוא ימצא אותך או משהו בסגנון הזה .. :) ובכלל כמו שאני רואה את זה , זה עוד סוג של שלב בחיים צריך להמשיך הלאה לקראת דברים חדשים אסור לדרוך במקום אחד הרבה מדי זמן (בעצם לא תמיד) טוב ולאחר השקפת עולם זו אני מאחל לך כל טוב והרבה אושר תעשי חיים ביי ביי נקניק

sharon_xxx

New member
שלום לך דובשנית ...

היי אני מודה שקראתי חלק קטן ממה שכתבת, ואני גם כמה ימים ספורים נמצא פה בפורום. את רגישה ומקסימה, לפחות ממה שנכתב ... למרות שאני לא מכיר אותך בכלל אבל מאמין שאת כזאת גם בחיים, מאחל לך באמת כל טוב והרבה אושר ואהבה בחיים ....

למעלה