היזדמנות לתהילה בהנהלת הפורום! חם!!

היזדמנות לתהילה בהנהלת הפורום! חם!!

אתם לא מיבינים מה קורה פה ואייזו היזדמנות פז יש לכם פה, כל מי שיקח את המישרה לניהול הפורום יכול לקבל חשיפה לא נורמאלית בתחום הבידור. אם תנהלו אותו נכון וחזק, מאיה לא מאכזב אתכם, היא למדה על בשרה מי החשובים פה בכל המערכת. יותר מיזה היא לא פריירית היא תצליח. היא רואה ותמיד עם היד על הדופק לגבי הפורום שלה, הרי בילעדי זה היא לא יכולה להיות איתכם, כל מה שאתם צריכים לעשות עכשיו, זה לעזור לכולכם לימצוא את האדם הנכון שיכול להריץ פה את הפורום, מי שהכי שולט בתחום הידע לגבי מאיה והמוזיקה העכשווית. מיכיוון שאם אתם יודעים מה טוב בישבילכם אתם תידעו מה טוב בישביל מאיה. תוכלו דרך הפורום לייעץ לה ולייעל את הפורום. מאיה היא בחורה שלא שוכחת מי היה שם בישבילה היא באה מבית טוב וחברה טובה, זיכרו זאת. חברים אני אשתדל לבקר אתכם פה, גם לי יש מה לעשות וגם אני בתחום הזה. האמינו בעצמם קודם ליפני שתאמינו בתחום הזה.
 
הדבר הכי נכון שאפשר לעשות לדעת:

לדעתי,הכי כדי שכול מי שעזב את הפורום אם הוא מעוניין לחזור קודם צריך לשקם את הפורום טיפה להרים אותו לקבוע מנהל/ת חדשים שמוכנים לקחת אחריות על הפורום... לאט לאט לנסות ליצור קשר אם מאיה לעודד אותה אפילו לקבוע איזשהו מפגש גם עוד מעט יום ההולדת שלה וכולנו כמו כול המעריצים רוצים להפתיע אותה גם מגיע לה את זה! את העידוד והתמיכה שלנו... תחשבו על זה! ירדן:)
 
לגבי ניהול הפורום

ראשית אני כבר פניתי לתפוז עם הבטחה שאם ממנים אותי למנהל ייצא לפועל מפגש עם מאיה ביום הלדתה הקרוב (9.11) שזה יכול לעורר את הפורום וגם חשבתי על עוד כמה דברים שיכולים לעורר את הפורום הכל תלוי כרגע בתפוז כמו כן תדעי את המפגש הראשון ברובו ארגנתי אותו ואת המפגש השני ארגנתי יחד עם דקלה שכבר פרשה מהפורום כך שמאיה מכירה אותי טוב בעניין זה וגם יש לי ניסיון בעניין זה וגם כמנהל פורום זה ייתן כח לפעול לקיום המפגש כך שהכל תלוי בתפוז כרגע.
 
למעלה