היזהרו בהמלצותיכם.....

bizhar

New member
היזהרו בהמלצותיכם.....

חברי פורום יקרים, אנא היזהרו בהמלצות שאתם נותנים או מקבלים... אני לא מצליח למצוא את המקום בו ניתנו המלצות לינה בפאריז ( אולי מישהו כאן נתקל בהמלצות אלו..?) אבל לצערי הלכתי ע"פ המלצות למלון בשם אסטריד בפאריז. בעדינות אומר שיש מקומות גרועים יותר, אבל להמליץ ?!!! המלון מוגדר כמלון 2 כוכבים....מבחינת היחס - אולי יותר, אבל רמת החדרים נמוכה ביותר. למרות שהזמנתי חודש מראש קיבלנו חדר מאולתר ומפוקפק ביותר בחצר...וזו הייתה קבלת הפנים שלנו בפאריז הרומנטית לאחר שבוע נפלא בנורמנדי בריטן ועמק הלואר.... כמובן שבבוקר החליפו לנו לחדר אחר (לא כ"כ מובן למה ב 8 בבוקר יכולנו לבחור בין 4 חדרים נקיים ומדוע לא היו זמינים ערב קודם אבל מילא..) - ג"כ לא משהו. בוודאי שלא פיצה על מפח הנפש... בשביל 400 פרנק ציפינו להרבה הרבה יותר. אז אנא...הזהרו בהמלצותיכם.

מיכל28

New member
אבל לנסיעה הבאה קבל המלצה חמה ממני

על מלון בשם hotel-touring ממוקם ליד האופרה הישנה וה גאלרי לאפייט ברחוב קיים גם בית כנסת למי שחייב הנה קישור לאתר המלון

bizhar

New member
תודה מיכל ../images/Emo39.gif

הכוונה הובנה...על מלון סביר ומטה לא ממליצים. ממליצים על משהו שהוא קצת יותר. בבריטן לדוגמא העברנו לילה אחד במלון שהוגדר כ 2 כוכבים. תאמיני לי שהייתי לא פעם במלונות 5 כוכבים ורמה כזאת לא ראיתי.... לכל שלושה חדרים ישנו לובי אריסטרוקרטי עם ספרייה וכורסאות נוחות. תמונות אורגינל וריהוט בטוב טעם בכל חדר וכל הכייף הזה ב 360 פרנק. תמורת 490 היינו מקבלים חדר שהזכיר חדרים בטירות הלואר... ( בעיר BAINS אם מישהו מעוניין אתן לו את הכתובת..). תודה בכל אופןומקווה שאוכל לממש את המלצתך בהקדם..

michaell

New member
bizhar, ואחרים!

שמתי לב שביקרת בנורמדני, בריטני ועמק הלואר - נא שים לב להודעה שרשמתי בנושא ("טיול לצרפת, תגובות?"). אם יש לך הצעות, אשמח לשמוע. מיכאל

bizhar

New member
שלום מיכאל וסליחה על העיכוב...

יש לי בעייה לענות מהבית. איזושהיא תקלה לא מוסברת... אשמח לחלוק אתך עצות וכד´ לגבי הטיול שעשינו... אנא צור איתי קשר. יזהר

למעלה