היזהרו מאיתנו.

היזהרו מאיתנו.

אחד הדברים שאני אוהב הוא שאנשים באים אליי ואומרים לי: ערן אתה יפה, ערן אתה כל כך חכם, ערן אנחנו מעריצים אותך. אבל מה שאני ממש ממש מתעב זה שאחרי שאני כותב את המניפסט שלי כאן(כלומר דעותיי הפוליטיות הרגעיות) אנשים מתחילים לומר לי משהו כמו-``וואי!! צודק הוצאת לי את ההברות וסימני פיסוק מהפה``(קרי- מילים). ולמה אני מתכוון? אני מתכוון שיש כאן כמה כותבים מגמתיים, אנשים שכותבים לפי איך שהם רואים את הדברים וכותבים נכון- מנמקים את דעתם, כותבים בצורה איכותית. מעבירים טוב את הרעיון המרכזי. ואז שנייה אחרי שאחד מהקוראים כאן עם דיעות פוליטיות לא מגובשות קורא אותם הוא פתאום אומר חושב לעצמו שכל מילה היא אמת, הרי יש עובדות. ואני מזהיר אתכם! תלקטו את הדברים שמעניינים אתכם בכל קטע כזה. ועשו ניסוי קטן שמאז שהתחלתי אותו נעשתי אדם הרבה יותר רחב אופקים. שאתם רואים מאמר כזה(וכותבים אלה הם בדרך כלל נעל, אני, ובלאונט החדש) תקחו שנייה אוויר ותחפשו סיבות נגדיות, תחפשו עיוות בנתונים,לא כל מילה היא נכונה, לכל מטבע יש שתי צדדים. במשך קטע אחד אנחנו מעבירים לכם את אותו רעיון מרכזי כמה פעמים, זה חלק משטיפת מוח. בקיצור, אני מבטיח שקריאה של דברים שאני כתבתי תהיה כמה שיותר לא מגמתית,לא מעוותת,אבל אני לא יכול לשלוט על זה. אבל,אני מבטיח שכל הודעה שלי תפתח לכם את העיניים , אם לא תתחילו לחשוב בדיוק כמוני. מחשבה חופשית היא סם החיים. אני.

כבר אמרתי

שאני חושב שאתה שמוק? אתה חכם? אתה חתיך? אולי אתה רק חושב ככה... אני גם לא מאמין שמישהו בכלל אמר לך את זה.

e-shfiyut

New member
אמממממ......לא

אני לא תמיד מסכימה עם מה שכולם כותבים אבל שמישהו כותב משהו שלדעתי נכון כי גם אני חושבת כך אבל לא תמיד לפעמים אני כותבת התנגדות..... וזה הכללה...של הפורום לאנשים חסרי דעות... לירן

למעלה