היזהרו מחברת AMG

היזהרו מחברת AMG

לפני כחצי שנה ביצעתי יעוץ עם חברת AMG לבירור כדאיות מיחזור המשכנתא בהתחלה המיחזור נראה כדאי והחברה לחצה לביצוע מהיר, אבל... ברגע שהמיחזור התברר כמורכב במקצת התברר שהחברה חובבנית נפגשתי עם שלושה יועצים שונים מטעמם וכל אחד אמר דברים אחרים כל פקיד רוצה שוב ושוב את אותם הטפסים, לא חוזרים להודעות, וכאשר הודעתי להם לא מבצע את המיחזור הם פשוט נעלמו כרגע AMG חייבים לי כמעט 4,000 שקלים ואין עם מי לדבר אל תיתנו אמון באף אחד שרוצה לקחת כסף על משהו שאנחנו יכולים לעשות לבד האם יש אנשים נוספים שנפגעו מAMG?

מחשבותיי

היי יוסי. 1. התלבטתי האם להיכנס ל"דיון" ולענות לך לאור חששות של איבוד אוביקטיביות בתשובה (אני בעלים של משכנתאברוקר ויש לי עניין בנושא, AMG בעצם מתחרים שלי) ובכל זאת החלטתי שכן. 2. אני בטח לא יכול להיכנס ולשפוט ללא לדעת מה היה, רק אציין שלכל מטבע ישנם 2 צדדים - לרגע לא מביע ספק בדבריך. 3. בנוסף לכך בטח ובטח אין להכליל באופן גורף עם סימן "שלילי" את כל מה שהיה ב-AMG לפנייך ויהיה אחריך, אין לי ספק שימצאו רבים, אשר נהנו ויהנו משירותם. 4. אני משער ובבקשה לא לכעוס שמשפט "אנחנו יכולים לעשות לבד" פשוט חסר אחראיות. אין כמעט כל סיכוי שבעולם שבן אדם, אשר אינו עוסק בתחום ובמהלך חייו רוכש/ממחזר 2 פעמים בממוצע יעשה את זה טוב יותר מאשר כל גורם מקצועי ( בוודאי בתנאי שהוא באמת מקצועי). מכל בחינה שהיא בין אם מדובר ב"שירותי תוכן" (מסלולים, תקופות, הכנסות, יככולת הפירעון, יציבות וכו') ובין אם מדובר בתנאים ובין אם מדובר בכל דבר אחר. אני לא מסתיר את "סוביקטיביות היחסית לכאורה" בתשובה לאור עיסוקיי בתחום -עם זה עומד מאחורי כל מילה ולא כבעלים של משכנתאברוקר אלה כצרכן מו המניין.

מה שאפשר לעשות לבד - זהירות מAMG

תודה על תגובתך המהירה חברות המחיזור מציעות למעשה שני שירותים: יעוץ ושירות בבנקים 1. ברור שכאזרח מהשורה יש ליעוץ ערך רב עבורי. ללא מידע מקצועי ומהימן לא אמצא ידיים ורגליים 2. השירות מול הבנקים, כלומר הריצה בין הסניפים, הוצאת הפרה-פסו, העמידה בתורים וכו' הם שירות עבור משהו שבעיקרו ניתן לעשות לבד. היתרון העיקרי עבורי כלקוח הוא החיסכון בזמן (ששוה כסף). לטענת חברת המיחזור הם יכולים להשיג ריביות טובות יותר, טענה שאני לוקח בעירבון מאד מוגבל. אני טוען שוב שחברת AMG כשלה בשני ההיבטים. היעוץ שלהם חובבני, לכל יועץ המלצה אחרת, מגיעים לא מוכנים לפגישות השירות שלהם רק מחפש את הכסף. לא יוזמים, לא חוזרים לטלפונים ולא עושים למען הלקוח כרגע חברת AMG חייבת לי הרבה כסף ומתעלמת מכל פניותי מחפש עוד אנשים שנפגעו מAMG ומזהיר לקוחות חדשים שלא להתפתות לפירסומים

למעלה