היזהרו מחיקויים הוא לא שום עורך!!!!!
ב בַּמְבָּה יבשה New member 1/12/05 #3 זו בת.. ולפני כמה ימים היא רשמה פה ואמרה שהיא תופיע בתוכנית 5..
G guy golan New member 2/12/05 #10 מוזר כי כשהראו בסוף פרק 4 אז לא שמעתי משפחת כהן יכול להיות שהתבלבלתי אם כן אז סליחה
ב בַּמְבָּה יבשה New member 1/12/05 #6 ככה היא טוענת. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1412&msgid=66424167
G guy golan New member 1/12/05 #7 אני יודע אני גם זוכר שהיא רשמה לא אמרתי אלייך כלום פשוט הראו את הקטע בסוף פרק 4 ולא הייתה משפחת כהן יכול להיות שהיא טעתה
אני יודע אני גם זוכר שהיא רשמה לא אמרתי אלייך כלום פשוט הראו את הקטע בסוף פרק 4 ולא הייתה משפחת כהן יכול להיות שהיא טעתה
G guy golan New member 2/12/05 #11 שאלה לאמא את האמא שמכינה ספגטי ומעיפה על התקרה? נראה לי פרק 5 זה הפרק המצחיק ביותר שהיה
A adar cahlon New member 4/12/05 #17 ברוכה הבאה לפורומינו הקט../images/Emo24.gif אשמח אם כרמית או בן יאדימו אותך
ת תוםםםם New member 9/12/05 #19 לאלזה.... קראתי העיתון שמשתתפי התוכנית אכן מעידים שיש בתוכנית קטעים מבויימים... איזה קטעים בפרק שלכם היו מבויימים? למשל... השטע של הספגטי... שנשאר על התקרה במשך 8 ימים!? לא נראה הגיוני שבעלך לא הועיל בטובו להורידו...
לאלזה.... קראתי העיתון שמשתתפי התוכנית אכן מעידים שיש בתוכנית קטעים מבויימים... איזה קטעים בפרק שלכם היו מבויימים? למשל... השטע של הספגטי... שנשאר על התקרה במשך 8 ימים!? לא נראה הגיוני שבעלך לא הועיל בטובו להורידו...