היזהרו ממתווכים !

עטרה ב ט

New member
היזהרו ממתווכים !

היזהרו מסוכנות תיווך שביט בתל אביב רח´ בוגרשוב ליד פינת פינסקר. המתווכים רימו במצח נחושה לגבי פרטים על הבית "מעולם לא הושכר" התגלה כנכס שמושכר ב15 שנה האחרונות "בטח שיש גז" התגלה כדורש התקנה וכולי וכולי, אבל אלו דברים שאנחנו מצפים ממתווכים נכון? (אני פניתי לשר השיכון ולעוד כמה אנשי מפתח כדי להתלונן, אולי אם עוד אנשים יתלוננו זה יעזור...........) אבל שלושה דברים גרמו לי לכתוב את המייל הזה שיגיע לכמה שיותר אנשים: 1. התיזוז המעיק שעברתי עם השטר חוב. מילא למצוא שני ערבים להחתים, מילא לעשות את זה בנוכחות עו"ד ולתזז את הערבים. אבל לא להכיר בחתימה של עורך הדין ? לתזז גם אותו ? סליחה ? השטות הזאת עיכבה אותי בקבלת המפתח לדירה ! 2. השירות המתנשא והמזלזל. "עוד חמש דקות אני שם" התברר כ45 דקות, "מה, קבענו לעכשיו?" התגלגל להמתנה של שעה וחצי ! החיוך שבא עם האדם הזכיר לי מאוד את החיוך של יגאל עמיר על דוכן הנאשמים. האנשים האלו פשוט נהנים מזה שהם גורמים לנו לחכות ולהתעצבן. 3. השכר. מתווכים לוקחים שכר דירה נוסף. אלו הוסיפו גם מע"מ. כך ששילמתי כמעט אלף ש"ח נוספים. אני יכולה להוסיף עוד ועוד סיבות, הדחיה של קבלת המפתח, השיפוצים שלא נגמרו (על אף שהובטח לי שהם כבר מזמן....... וכולי), אבל במילים מאוד פשוטות: אל תתקרבו אליהם. עטרה.

odedg

New member
יש חוק ויש גם

אירגון מלד"ן, ויש כמובן גם אירגוני צרכנים... כדאי לפנות. דרך אגב, אם השירות לא בסדר, כדאי ל"קחת את הרגלים" , ומייד, יש מספיק מתווכים.

למעלה