היזם השטלת על עוד חוף?????

tony19

New member
היזם השטלת על עוד חוף?????

אתמול בערב יום העצמאות רציתי לרדת על הג´יפ שלי לחוף רוזלינדה -החוף שלייד המרינה של הרצליה איפה שמשיקים את האופנועי ים וראיתי שסגרו את הכניס עם אבנים בטון ומה לא......אחרי שהגב נשבר לי מהקפיצות בדרך הגעתי לכניסה ושם עמד שומר עם שער חדש ...!!! שאמר שאי אפשר להיכנס שלם ...השאלה היא..אם זה הולך להיות ככה כול הזמן או שזה היה ככה רק בגלל המצב ושזה היה חג או שהחוקים משתנים??

קטמרן

New member
בסדר גמור

ראשית לפי חוקי המדינה אסור לרדת לחוף עם מכונית. העובר על חוק זה צפוי לקנס כבד ואכן מטילים קנסות. בנוסף למה לרדת לחוף עם המכונית הרי החוף מיועד למתרחצים, להולכי רגל, לסירות. נסיעה על החוף מסכנת את הנמצאים על החוף. המקום היחידי שמותר לרדת בהרצליה הינו חוף הסירות אולם דרוש אישור מעיריית הרצליה מחלקת החופים והאישור ניתן לבעלי סירות מפרש ואו אופנועי ים אשר עליהם לעמוד בדרישות מסוימות. השאר את החוף למשתמשים בו ועם המכונית סע על הכביש. בעז

tony19

New member
אז

יום שישי אני נוסע לשם עם האופנוע ים אז אני צריך ללכת לקבל אישור בשביל להיכנס איתו???? ומה עם חוף תל ברוך...SEE &SUN וכול החוף על לגבול של רידינג שיורדים לשם עם גיפים גם שם אסור לנסוע??? כי שם יש יותר ג´יפים מדגים

עקרבנון

New member
החוף בתל ברוך מיועד לאופנועי ים

ע"פ החוק אסור להוריד אופנוע ים בחוף רחצה, אלא במרחק 50 מ´ מהחוף, ואז לצאת במהירות איטית עד למרחק 300 מ´ לעומק ומשם ניתן לשוט, אל תשכח שמלבד אופנועי ים יש עוד משתמשים בחוף ושגם להם זכות להנות ללא הפרעות בשל כך יוחד חוף תל ברוך בחלקו לאופנועי ים ואסורה בו הרחצה, לגבי נסיעה בג´יפים על החוף גם זה אסור הן בשל הטרדת השוהים בחוף והן בשל שמירת ערכי טבע, לצורך הורדת סירה / אופנוע יש מקומות מוגדרים לכך שע"פ החוק אתה אמור להתקרב לחוף, להוריד את הכלי ולחזור למקום חניה. ידוע לי שמשטרת ישראל ויח´ השיטור הימי מתכוונים מאד להקפיד בעניין עקב תאונות ותלונות על מטרדים מצד מתרחצים, אז עצתי לך נהג ע"פ החוק כך כולם יוכלו להנות.

למעלה