היחידה הטכנולוגית במודיעין

מאורי 1

New member
היחידה הטכנולוגית במודיעין

הייי לכולםם!!! רציתי לדעת פרטים על היחידה הטכנולוגית במודיעין כי קיבלתי טופס שהייתי אמורה למלא אם אני מעוניינת ללכת לראיון. זה פשוט לשבת מול המחשב כל היום?? חומרה..תוכנה וכאלו?? או שיש תפקיגים מגוונים שם? אני אשמחחח אם תעזרו לי.... תודה מראש!!

the illusion

New member
מצטרפת לשאלה.... גם אני קיבלתי את

אותו הטופס .... אני כבר שלחתי אותו אבל....

rainbow n

New member
כנ"ל

אני כבר פתחתי על זה שיחה והגיבה מישהי ששירתה שם וכרגע אני מחכה שהיא תחזיר לי תשובה של הסבר על התפקיד אה כן וגמאני כבר שלחתי את הטופס בחזרה מה יש לנו להפסיד?

המרחפת

New member
אין מה להפסיד.

אני במקביל לראיונות שם התמיינתי לתפקיד אחר. בראיון אמרתי להם במפורש שהם לא בעדיפות הראשונה שלי. איחלו לי בהצלחה ונתנו טלפון למקרה שלא אעבור את המיונים לתפקיד השני.

המרחפת

New member
תראו

אי אפשר לספר לכם יותר מדי על התפקיד, כי אף אחד לא יודע, ומי שיודע, אסור לו לספר. ובטח שלא באינטרנט. מודיעין זה חיל שמאד אוהב לשמור את המידע לעצמו. מה שכן אפשר להגיד זה מה שכבר הבנתם, אם כי למיטב הבנתי, זה יותר עיסוק עם חומרה ואלקטרוניקה מאשר עם חומרה. אבל לא חותמת על זה. מה שכן, אלו שאני מכירה שהתנדבו לשם, מאד מאד אהבו את התפקיד וסיפרו על יחס מתחשב למתנדבים (אולי כי זו יחידה ש-50% ממנה מתנדבים...).

the illusion

New member
כלומר, אני יכולה להתמיין לתפקיד אחר

ובו בעת גם ללכת לראיונות שלהם?

תאכלס, כן.

במידה ולא היית מתנדבת, היה לך יותר בעייתי לבחור בתפקיד אחר כי להם יש עדיפות על יחידות אחרות.

לא מותר לדבר על היחידה בפורום...

כעקרון - זו נחשבת לאחת מיחידות הדגל של חיל המודיעין. נעצור בשלב הזה את השיחות
.

Dawson girl

New member
גמני קיבלתי את הטופס הזה

כבר שלחתי אותו לפני שלושה ימים
קיבלתי מידע די מעורפל על זה, אבל אין לי מה להפסיד ואין לי מושג מה התפקיד אז אני אלך לראיון, מקסימום לא ימצא חן בעיני אז אני אבלה יום בת''א

natalixx

New member
אנשים תשמעו.....

היחידה הטכנולוגית קולטת כ25% מכלל המתנדבים לצהל לכן סביר להניח שרובכם יקבלו את השאלון הזה. אני שירתתי שם ואני יכולה להגיד שזה מקום מדהים לשרת בו. כמו שאמרו כבר לפני אי אפשר לפרט יותר מידי מטעמי ב"ש. בהצלחה לכולם.

o m e r g

New member
בטחון שדה?!

שמעת על זה???????????????????????????????????? את\ה יודע\ת שאסור לדבר על זה ברשת,כשתגיע תדע... עומר

למעלה