היחסים בחברי הלהקה...

LLLSSS

New member
היחסים בחברי הלהקה...

מישהו יודע מה היו היחסים בחברי הלהקה? האם היו מריבות? למה נדמה כי הם התפרקו לפני מותו של פרדי? (כי הוא הוציא אלבומי סולו) ומי כתב ת'שירים?

michalQ

New member
תשובות?

אני לא יודעת בדיוק את טיב היחסים בינהם. אבל נראה לי שלא היה איזה משו יוצא דופן, איזשהם מריבות. [אבל מי אני שתגיד?] הם לא התפרקו לפני מותו של פרדי [לפי מיטב ידיעתי הם לקחו הפסקה של כמה זמן וחזרו ובאותה תקופה שהייתה ההפסקה הם הוציאו אלבומי סולו] וכל חברי הלהקה תרמו את חלקם וכתבו שירים.

Teo Toriatt

New member
נהוג להחשיב את

Killer Queen בתור פורץ הדרך. למרות שגם Keep Yourself Alive הצליח לא רע.

I n n u e n d o

New member
הממ

אני זוכרת שראיתי תוכנית עליהם אמרו שהם הסתדרו מצויין אבל באיזו שנה מסויימת הם רבו ועשו הפסקה של עבודה למשך שנה או משהו כזה אולי זה סתם שנת מנוחה

B a m B a m

New member
דווקא תמיד נראה בתמונות שלהם../images/Emo168.gif

שפרדי, רוג'ר וג'ון ביחד ובריאן קצת אווטסיידר... כולם היו חברים באותה מידה פחות או יותר?

Teo Toriatt

New member
למייטב ידיעתי

זה קצת מסובך כי אנחנו כוללים משהו כמו 20 שנות פעילות, כך שכמו בכל מערכת יחסים יש עליות וירידות.... בהרבה רעיונות כולם יחד ובנפרד טענו שהם רבו הרבה בזמן היצירה, כל אחד משך לכיוון שלו (במילותיו של פרדי"ארבעה תרנגולים שמתכתשים בינהם") בגדול החלוקה הייתה רוג'ר ובראין מול פרדי וג'ון מבחינה מוסיקלית כשבריאן ורוג'ר מושכים תמיד יותר לרוק ופרדי וג'ון לפופ. בשנים האחרונות נראה שפרדי ובריאן התקרבו מאוד דרך המילים והבלדות. נראה שהם ממש מצאו קו משותף. באמצע שנות ה80 היו שמועות שהם מתפרקים אבל על פי רוב הדעות (וכמה פליטות פה שלהם) זה היה ב Live Aid שהם נתנו את ההופעה שגנבה לכולם את ההצגה שהם הבינו שטוב להם יחד. (ואז יצא A kind of magic שהוכיח את זה) בהופעה בוומבלי פרדי מתייחס לזה כשהו אומר "There has been a lot of rummors latly, about a certain band called Queen, the rummers are that we'r gonna split up - what do you think?" וכתשובה מצביע על הישבן ואומר "They are talking from here" אגב יפה שבהמשך הוא אומר "We are going to stay togatehr until we fu&^ing well die' i'm sure of it" ואכן כך היה... :) הסולואים היו לאורך הקריירה החל מStarFleet של בריאן ולהקת Cross של רוג'ר או הסולואים של פרדי, כל אומן ניסה לבטא עצמו עצמאית. אולי הריבים התחילו את זה אבל לא הייתי אומר שזה מעיד על פירוק.

FreddieMercury

New member
תשובות.

טאו כבר אמר בערך הכל. בסך הכל, מבחינת דינמיקה פנימית, קווין היא להקה מאוד יציבה. בזמן שלהקות כמו קינג קרימזון וג'ת'רו טאל החליפו הרכבים לפי מצב הרוח של מנהיג הלהקה (פריפ ואנדרסון בהתאמה), ולהקות אחרות החליפו גם הן הרכבים (אם כי בקצב סביר יותר), מעט מאוד להקות הצליחו לשמור על אותו הרכב לכל אורך הדרך (קווין היא דוגמה אחת, אבל גם לד זפלין ו-ELP הן דוגמאות טובות (טוב, אולי ELP פחות). אלבומי סולו לאו דווקא מרמזים על התפרקות. סטיב האקט, לדוגמה, הוציא את אלבום הסולו הראשון שלו עוד כשהיה חבר בג'נסיס, ואין קשר בינו לעזיבתו את הלהקה יותר מאוחר. כנ"ל דיוויד גילמור מפינק פלויד. כמו בכל להקה, גם בקווין היו כותבים דומיננטיים יותר ופחות. הדומיננטיים יותר היו פרדי ובראיין, והפחות היו רוג'ר וג'ון. יחד עם זאת כמעט בכל אלבום של הלהקה יש שירים של לפחות שלושה מתוכם.

למעלה