היחס לוויט ופייזר

gambit forever

New member
כתבתי לכתבה הזו תגובה אני אחזור עליה כאן

"זה לא שהנהלת מכבי מנסה להעניש את השחקן ולכן הוא לא מתלבש למשחק אלא כיוון שיש 13 שחקנים בכירים בהרכב ואחד מהם חייב לא להתלבש. ומה לעשות שאם וויט לא בתוכניות של מכבי לעונה אז הוא זה שלא יתלבש. יותר הגיוני ששחקן שיכול לתרום לא יתלבש רק כדי לא לפגוע ברגשות של וויט??? אגב וויט מקבל הרבה כסף בשביל לראות משחקים של מכבי מהצד והוא בכלל לא מסכן, רוב האוהדים של מכבי צריכים לשלם כסף בשביל לראות את המשחקים
" אגב ראיתי אתמול את "חמישיות" ואפי התראיין, ממה שניתן להבין ממנו הוא מודה שלהביא את וויט הייתה טעות וההבאה שלו נבעה בעיקר מזה שאליהו היה אמור לעזוב. אני חושב שבראיון הזה ניתן להבין שוויט כבר לא יהיה בתוכניות של הקבוצה. אני מניח ומקווה שמחפשים לוויט קבוצה עכשיו... אני לא כל כך מבין בזה אבל יכול להיות שאם וויט היה נרשם בטופס המשחק ביורוליג אז הוא לא היה יכול לשחק בקבוצה אחרת ביורוליג עד לתום שלב הבתים.

waviram

New member
מכבי נמצאת עם ווייט במצב בעייתי מאוד...

ברור לכולם שבמכבי לא יודעים מה לעשות עם השחקן הזה. בארץ הוא לא משחק כי כדי להיות מותאמת לליגה מכבי צריכה לשחק בהרכבים יותר מהירים ופחות מאסיביים. ביורוליג הוא לא משחק כי במכבי לא בטוחים שרוצים להשאיר אותו בקבוצה ואם הוא יהיה רשום במשחק יורוליג זה ידפוק לו את האפשרות לעבור לקבוצה אחרת ביורוליג במידה והוא ישוחרר. לכן הסיכויים של ווייט להישאר בקבוצה אינם גבוהים. לווייט יש הזדמנות לנסות להוכיח באימוני הקבוצה (בהם הוא משתתף) שהוא בדיוק מה שחסר במכבי. אם הוא יעבוד קשה, ישקיע מאוד בהגנה ויתאים את סגנון המשחק ההתקפי שלו לעבודה באיזור ה- Low post, הוא יכול להועיל מאוד לקבוצה. אם הוא לא ישקיע באימונים, הוא ימצא את עצמו מהר מאוד מחוץ לקבוצה. לפי הדברים של אפי בתוכנית "חמישיות" ניתן להבין שכבר מנסים למצוא קבוצה אחרת לווייט. במילים ברורות אך מסובנות מעט אפי אמר שהוא האחראי לטעות של הבאת ווייט לקבוצה שנבעה מההשערה שאליהו יחתום בקבוצה אחרת בעד סכום שבמכבי לא יצליחו לשלם. לפי דברים אלה, גם החזרה של פייזר מוטלת בספק, אבל לך תדע מה יקרה... בקשר ליחס שהיה כלפי פייזר אני די מסכים. להגנתה של מכבי קיימת העובדה שפייזר לא עבד מספיק קשה כדי להחלים בזמן. כדי להחלים מכזאת פציעה בצורה מהירה צריך להשקיע המון זמן בחדר כושר לעבודה על שרירי הברך תוך שמירה על השרירים הקיימים, ובנוסף לעבוד בבריכות שחייה על שימור הסיבולת. אנשים שעובדים חזק לא עולים במשקל כמו שפייזר עלה...

Raz Amir

New member
אולי על פייזר זה עוד מקובל..

לא שזה מתאים למועדון כמו מכבי ת"א. אבל מה שעושים לוויט זה מצחיק. הטיעון הזה על אליהו הוא שטויות כי אם כן, אז למה אליהו בכלל התאמן עם מכבי? חשבו שהוא הולך, למה עוד המשיכו לתת לו לשחק? וברגע שיידעו שאליהו לא הולך והחליטו שמעדיפים ישראלי על זר - למה לא לחתוך אז? למה להשפיל? התנהלות מרגיזה. לא מבין את זה. לא מבין גם איך מכבי מרשה לעצמה לוותר על זר גבוה כשבאטיסטה בדיחה. אפי אומר שהוא מייעד לאליהו את עמדה מספר 4. ומי יחליף אותו כשהוא יצטרך לנוח? אין לנו כרגע שום 4 אחר.

waviram

New member
אתה צודק...

אין לי תשובות למה שאתה שואל אבל אני בטוח שלאפי יש תשובות שהוא לא מוכן לחשוף כרגע... ברור לכולם שיש כרגע פער בעמדה 4. אליהו לא יוכל להסתדר לבד בעמדה הזאת לאורך זמן, במיוחד מול קבוצות עם שחקני פנים משמעותיים שמשחקות פנימה. אחרי שהביאו את מרכוס בראון ויצרו סגל של 13 שחקנים מתוכם אחד לא יתלבש בכל משחק, אני לא חושב שלשחרר את באטיסטה לבד או את ווייט לבד זה צעד נכון. השחרור של ווייט ישמר את הפער שיש לנו בעמדה 4. השחרור של באטיסטה ייצור לנו פער בעמדה 5 ויביא לכך שקבוצות עם שחקני פנים טובים יחפרו על פישר ועל גרין ויכניסו אותם לבעיית עבירות בשלבים מוקדמים של המשחק. הפיתרון צריך להיות במציאת שחקן אתלטי עם יכולות הגנתיות טובות לעמדה 4 שיכול לתת דקות גם בעמדה 5, ולשחרר בעבורו את שניהם - גם את באטיסטה וגם את ווייט. השחקן הזה לא צריך להיות כוכב גדול בהתקפה. הוא בעיקר צריך להיות שחקן הגנה יעיל שמסוגל להתמודד עם שחקנים מאסיביים ולשחק בשתי העמדות. אני מאמין שתוך שבועיים נהיה יותר חכמים... אני לא מאמין שימשכו את המצב הזה יותר משבועיים...

BeN ShaDe

New member
גם אני מסכים לכל מילה.

מכבי תקועה לגמרי עם וויט ולא יכולה לשחרר אותו סתם ככה (אולי יעשו לו תרגיל שבו הוא יצטרך להשתמש באלימות פיזית?) ופייזר גם עוד לא בכושר מלא. בקיצור , מכבי יצאו ויוצאים כ"כ טיפשים... זה דברים שאמורים לסגור עליהם לפני תחילת העונה. התפקיד של וויט / פייזר הוא אחד התפקידים הכי חשובים על המגרש ותפקידים שתורמים המון למכבי , אבל עכשיו מה? אין כלום. טיפשות ובזבוז זמן וכסף גדול.

למעלה