היחס של accel - במקום "הראל"

dnggl

New member
היחס של accel - במקום "הראל"

כבר פעמיים יצא לנו להיתקל ביחס לא נאות של העובדים באקסל (בפעם הראשונה כשהם היו עדיין הראל). הם לא מקיימים את מה שהם מבטיחים, הם דורשים כספים עבור מוצרים שמגיעים לקונה (כמו של "כלנית" כשהם היו עדיין הראל). רק שתדעו....

udifpalm

New member
כלנית לא היו אף פעם הראל ולהיפך

לפני שנים רבות, יובאו פאלמים במקביל גם על ידי כלנית וגם על ידי הראל (כיום אקסל טכנולוגיות). כלנית פשטה את הרגל, ולהראל אין שום סיבה לתת חינם מתנות ללקוחות כלנית לשעבר, מהם הם לא ראו שקל.

AYELET1

New member
ובנוסף מה שרשם המתלונן נשמע עד כה כהשמצה

ללא בסיס המשתתף הנכבד , שפתח את השרשור, פתח את הניק החודש ()במיוחד כדי להתלונן בלי להזדהות?...), לא פירט, לא הזדהה. לא נשמע רציני או אמין. השמצות נוספות בעילום שם וללא בסיס או פירוט ימחקו וכותביהן יחסמו. רק שתדעו...

למה איומים ? תמחקי אותו וזהו!!!

לא יתכן שיעלה כאן מישהו וישמיץ סתם וללא הזדהות כמובן וללא פירוט המקרה שאקסל יוכלו להגיב על "התלונה"

מה שמרגיז הוא חוסר ההגינות הבסיסית והכיעור

בגישה. אם יש לי ביקורת על מישהו אני מפרט את טענותיי, מבסס אותן ונותן הזדמנות למושא הביקורת להגיב, להתגונן, להסביר וכו'. בארצנו הקטנטונת לא פעם אני נתקל בביקורת נבזית, מגמתית, חסרת תרבות וכבוד עצמי. DNGGL - נראה אותך מגיב על הביקורת שלי בצורה עניינית. נסה לגרום לי לאכול את הכובע בביקורת עניינית ומבוססת. מותר לי לנחש שכמו שהוא נכנס כך הוא ינוס על נפשו. אני מכיר את חברת הראל ואת אקסל ובשתיהן מצאתי שרות אדיב, הוגן, מקצועי ויעיל. ולא, אין לי שום קשר לאקסל.

בלי קשר ועם קשר: ישבנים ופאלם הולכים ביחד?

אז קראו את סיפורי ושפטו בעצמכם. כדרכי בקודש מדי יום, אני נכנס לפורום פאלם כדי לבדוק מה חדש. ומה אני רואה מול עיניי בראש עמוד פורום פאלם - ישבנים לוהטים שמזמינים אותי לתחרות הישבן היפה. בעודי בוהה במסך ומתלבט מה לעשות, אשתי נכנסת לחדר לרואה אותי בוהה במסך ופולטת לעברי: אמרת לי שאתה נכנס לדקה לפורום פאלם. לא ידעתי שבפורום פאלם מתעסקים בישבנים חשופים. עכשיו לך תסביר לה שאין לך אחות ושבאמת נכנסת לפורום פאלם והישבנים זה פרסומת למה? לטריאו החדש דגם 950 שייצא בעוד חמש שנים ושבו סוף סוף יש WIFI? האם הישבן החשוף אמור לייצג את החשיפה לטכנולוגיות חדשות שבפוקט לא ראו? אז איילת, בתור מנהלת אישה, אנא, עצתך, מה עליי לעשות?! איך להסביר לאשתי את סיפור הישבנים בפורום פאלם. הרי אם אומר לה שמתוכנן מפגש לחברי הפורום אני מנחש את מה שהיא תפלוט לעברי: ומה אתם עושים במפגש? בודקים ישבנים, סליחה, טכנולוגיות חדשות......

AYELET1

New member
ואיפה צילום? ../images/Emo6.gif

מסך, צילום מסך, מה חשבת?

ואוו, לרגע נבהלתי. חשבתי שאת רוצה צילום של ה_

_ _ _ שלי....... עכשיו ברצינות, לא ראית את מושאי הסיפור האמיתי שלי על המסך שלך?

AYELET1

New member
אתם מתכוון למחשבים ניידים? ../images/Emo12.gif

(זה מה שמופיע לי...) נו צלם כבר ונטגלן את השרשור המשעשע הזה

החוכמולגים האלה בתפוז, אני מבין את הראש שלהם:

הישבנים יופיעו ברגע שאני אקרא לאשתי שתבוא ותראה איזה מחשבים ניידים זולים מצאתי בפורום פאלם...

+++

איזה כיף שיש פיירפוקס עם AdBlock. לפעמים אני בכלל שוכח שיש פרסומות בתפוז. רק שעכשיו אני מאוכזב.... כולי ציפיה לאיזה צילום מסך שימחיש את התועבה המקוונת.

bigalex

New member
AdBlock Plus יותר טובה

http://adblockplus.org/en/ .... וישבנים באינטרנט זה לא עושה לי את זה: עיניים מלאות, ידיים ריקות....

למעלה