היטל השבחה על מכירת בית

jaffar1

New member
היטל השבחה על מכירת בית

שלום, אשמח אם תוכלו לעזור: אנחנו מתכננים למכור בית בלפיד אשר לא עבר הרחבות ולא הוגשו בקשות להיתרי הרחבה. האם עלינו לשלם היטל השבחה? ואם כן כיצד מחושב? תודה

JACKY35

New member
היטל השבחה - חומר מודפס

שלום ל jaffar1 צרו איתי קשר ואשמח להעביר לכם חומר כתוב { אולי דרך פקס ? היישר ממשרדי. } אני ב 0546524481 לילה טוב ג'קי חבר ועד הישוב

מספר הערות מהותיות לחבר הועד ג'קי פינטו

בתחום ביטוי והבעה בעברית. במקום "דרך הפקס" נכון יותר לכתוב ב"אמצעות הפקס".במקום "היישר ממשרדי" מוטב לכתוב "ישירות ממשרדי". במקום "צרו איתי קשר" נכון יותר לכתוב "נא ליצור איתי קשר" . והערה אחרונה בכותרת אתה כותב שיש לך "חומר מודפס" ובתוכן אתה כותב שיש לך "חומר כתוב" שורה תחתונה איזה חומר יש לך? והערה אחרונה אחרונה אחרונה בסוגריים נהוג להשתמש בסימן ( ) ולא בסימנים שאתה משתמש { }. וחוץ מזה תודה ג'קי שאתה מסכים לכתוב אצלנו בפורום.

JACKY35

New member
ההערות התקבלו אם כי.......

שלום לידידי המתחזה הרי אני יודע מי אתה לא? לידיעתך אם עקבת אחרי הערותי לאורך כל תקופת ההתכתבות בפורום לא מצאת דרך לתקן אותי אני בהבעה בכתב מצויין [ 94 ציון כללי] התכוונתי לכל מילה ומשפט האיש אכן טילפן אלי לקבל את עזרתי גם לך מוגשת עזרתי בכל תחום שתחפוץ במסגרת הישוב כמובן יום טוב

גם אני בהבעה בכתב "94 ציון כללי"

אבל בציון האישי אני רק 47. חוץ מזה כבוד לי להתכתב איתך כי אתה היחיד מהועד שבכלל כותב כאן ואתה עוד אחד עם מצויין בהבעה בכתב ובאמת כל הכבוד שאתה כותב מצוין בהבעה בכתב.

jaffar1

New member
אני רוצה להודות לג'קי

שבאמת גילה רצון טוב ועזר לי ללא היסוסים. תודה

למעלה