היטמן הופך למשחק אפיזודי אמיתי, תופעה מדאיגה לדעתכם?

היטמן הופך למשחק אפיזודי אמיתי, תופעה מדאיגה לדעתכם?

סקוור חשפו את המודל הסופי של היטמן החדש. משימת ההתחלה והמשימות/משימה
בפריז יעלו 15 דולר, מעבר לזה כל חבילת משימות נוספת שתתרחש במקום אחר בגלובוס תעלה 10 דולר, ואפשר כמובן לקנות הכול מראש ב60 דולר.

או לחכות (לסוף! 2016!) בשביל לקנות את גרסת הדיסק שתכיל את כל התוכן ששוחרר עד לתאריך היציאה.

מה אתם אומרים על זה? יש כאן כאלה שדווקא שמחים על המודל הזה? לנסות משחק ב15 דולר במקום ב60 דולר?

קצת מדאיג אם זה יהפוך לטרנד.

amithas190

New member
אני גם ככה מחכה חצי שנה לכל משחק

ככה אני משלם חצי מחיר , מקבל מוצר נטול באגים ומגן על עצמי מאפשרות שהמשחק גרוע.
&nbsp

לא יודע איך אתה מצליח להתאפק.

הלוואי עלי להצליח להתאפק ככה. לפעמים אני מסוגל לקנות משחק רק כי אני מת לנסות אותו בעצמי כבר :) המקרה הזה של היטמן מרגיז אותי. הם הבטיחו איזה 7 משימות בהתחלה ועכשיו מקבלים ממש קצת משימות והאלטרנטיבה זה לחכות לסוף השנה. ארורים. איך מתאפקים.

amithas190

New member
תשמע סיימתי את הוויצ'ר לפנייך למרות שקנית בהשקה :)

כמעט בעל רגע נתון יש יותר משחקים שאתה רוצה לשחק מאשר זמן פנוי ככה שבכל מקרה אתה דוחה חלק

PlayGirl3

New member
אני גם בדעה של לחכות שהכל יצא לפני שקונים

דמו ב-15 דולר? לא תודה.
לחכות חודשים בין פרק לפרק? לא כיף.
ברוב המשחקים האפיזודיים בסופו של דבר הפרק הראשון הופך לדמו חינמי. ואם המשחק מסיים לצאת לקראת סוף השנה? מה טוב. כמעט בוודאות תהיה עליו הנחה יפה בחג המולד הבא.

זה בהחלט טרנד נוראי ואני מקווה שסקוור (וחברות אחרות) יפסיקו עם זה.

שיכנעת אותי לחכות.

במצב הנוכחי אם נקנה יוצא שאנחנו עושים לסקוור "בקרת איכות " ועוד משלמים להם על זה. נו טוב לפחות אני אוכל לשחק בun4 בלי הפרעות. ונקווה שאחכ במאפיה.

מישהו 2

New member
האמת שבאופן ספציפי להיטמן

נראה לי שחלוקה לחלקים לא אמורה להיות כזה דבר נורא וגם בהתחשב בעובדה שבסופו של דבר המחיר הוא אותו מחיר סטנדרטי ולא שהם לוקחים יותר מ- 15$ עבור כל חלק אחרת זה היה מכעיס.
&nbsp
אני חושב שלהיטמן בחלקים יש פוטנציאל טוב דווקא, אם כל חלק בו יהיה עולם פתוח יחסית גדול ומושקע ויהיו בו כנהוג במשחקי היטמן אינספור אפשרויות כדי לבצע את המטרה. ואם בכל פעם שתשחק באותו החלק תגלה פרטים נוספים שקשורים בעלילה של המשחק דבר שיגרום לך לצפות כל פעם לחלק הבא כמו סדרה טובה.
&nbsp
אם זה יהיה ככה אז אולי זה דווקא יהיה בסדר. אבל באופן כללי כשאני קונה משחק אני מעדיף לקבל את החוויה השלמה במלואה.

התכנון המקורי היה לתת לך חצי משחק

בהשקה. עכשיו זה תכלס דמו בהשקה זו הבעיה. לתת שתי משימות זה לא רציני אפילו לא לסדרה עם שלבים ענקיים

למעלה