היי´וש, יודעים מה

היי´וש, יודעים מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אני אתי, שלומי אסרף, עידו ונתנאל כבדי השמיעה כבר ניגשנו היום לריקי בהפסקה הגדולה בשעה עשר וחצי בבוקר ושוחחנו עימה על העונש שיש צורך להפחית את העונש או שתיתן לנו הזדמנות שניה לפחות, ריקי הקשיבה לנו ואחכ הקשבנו לה כמו שצריך והגענו להסכם שאנו מתחייבים להתנהג יפה כמו שצריך ולא לדבר ולהפריע בטקסים או בפעיליות חברתיות וכך שהגענו להסכם וריקי ויתרה על העונש הזה הרי זה הגיוני אנו תלמידים חדשים וישר מקבלים עונש שכזה וריקי הסכימה עם זה אז הכול סודר ואכן ניצא לטיולים ולפעיליות חברתיות סופסוף!
אז אנו יצאנו מהמשרד של ריקי מרוצים וסיפרנו לכל תלמידי שיכבת י´ ושימחו לשמוע על זה ומקווה שזה ימשיך בטוב!:)) ממני אתי´לה
תגובות-בכייף.......

אכן כן וכל הכבוד לכם...

למען האמת קצת הופתעתי שהפתרון היה קל ומהיר... וריקי וויתרה לכם מהר אך בכל אופן יותר טוב (((:) ושוב כל הכבוד לכם!!! תמשיכו להציג אותנו בכל מקרה שייקרה בעתיד.....

כל הכבוד לכם...

שריקי הוותירה לכם את העונש נורא(אין טיול שנתי ואין טקסים וכ´ו). נכון,את צודקת שלא מתאים שריקי כבר נותנת ישר עונש הרי אתם תלמידים חדשים :) בכל זאת אני מקווה שבהמשך השנה לא יקרה לכם שוב.. אחרת זה חבל מאוד... המון הצלחה!!!!! (:) מליטלו´ששש

NATI AND BAR

New member
../images/Emo41.gifלכל שכבת י!!:)

ואי מאגניב? היה צפוי שהיא תוותר לכם אני חשבתי בזאת.. והנה עובדה שכן ויתרה.. אני מקווה בשבילכם שתעמדו על המילה שלכם ובאמת שלא תפריעו בטקסים אחרת ריקי תאבד את האמון בכם!! אני מאחלת לכם שתמשיכו כך!! וכל הכבוד לאתי, שומי ונתנאל על שהשקיעו את זמנם ועל השיחה שתרמה בהחלט לכל שכבת
י!! ישכח כוח!
גאה בכם!! להיתראות לכם!:) תודה:) NATI AND BAR

M o t t i

New member
../images/Emo8.gifאני מופתע שהצלחתם לשכנע את ריקי

אני מכיר את ריקי צור, היא אישה מאוד מכובדת, אך קשה כאגוז, כפי שתפקידה מחייבת אותה, להתנהג בחומרה לכל מעשים שעשיתם, לא שאני טוען מה שעשיתם הוא מעשה לא טוב, כשבה"ס יהוד מציב עבורכם מתורגמנית, עליכם להודות על כך ולא להחזיר קריאות בוז לבה"ס. ממילא זה כבר לא משנה,אך אני מאוד מקווה שתמלאו את הבטחותיכם לגבי התנהגותיכם בעתיד, לא תמיד נותנים הזדמנות שלישית, אחרי שניתנת לכם הזדמנות שניה לשפר ולהקפיד על כללי התנהגות. אז שתצליחו בבה"ס בכל תחומים שונים: חברתית, לימודים, אהבה, איך לא, בה"ס הוא מקום אידיאלי למציאת אהבה
בברכה, -מוטי.

יפה!!../images/Emo45.gif

בואו נקווה שלמדתם מזה משהו
וזכרו להבא.. התנהגות בוגרת תורמת.. התנהגות ילדותית הורסת..

למעלה