הייאוש נפל עלי

נופר30

New member
הייאוש נפל עלי

שלומי לא רוצה לעבוד יותר היכן שהוא עובד עכשוו והוא כנראה יתחיל מקום עבודה חדש בתחילת החודש המצב בבנק לא הכי טוב ( כנראה שאצטרך לוותר על האוטו שלי , ביטוח לאומי בשביתה ולא שילמו לי עדיין אבטלה ) אנחנו רוצים לעזוב את הארץ אבל אנחנו לא במצב ( ההריון ) בקיצור בא לי לבכות הצעתי לשלומי שהוא יסע ( ואני אעבור חזרה לדירה שלנו עם שני הכלבים ) יתארגן ימצא עבודה ובית ואני אבוא מייד לאחר הלידה ( לא לא מוכן לשמוע על זה שהוא לא יהיה פה בלידה ) בקיצור עצוב לי היום ולא יודעת מה לעשות אני מקווה שיסתדר הכי טוב ( לפחות התחלתי לעבוד לשלושה חודשים גם משהו ) אבל הייאוש הגיע גם למחוזותינו

יעלי2

New member
..........

אני מחזקת אותך כי המצב מחורבן וצרת רבים חצי נחמה. לגבי המצב בכללותו, אני יכולה רק לבקש ממך לחכות כשבועיים. לפעמים הכל נראה ממש
ולא ברור (במיוחד עם ההריון, ההורמונים המשתוללים והלחץ הכספי העתידי) ובכל זאת. לפעמים לדברים יש נטיה להסתדר מעצמם.

kisses

New member
מסכימה עם יעלי

אל תתני לייאוש לגבור עלייך הרי הכי קל להגיד שוברים את הכלים לא משחקים. אני ממליצה לך לשוחח עם שלומי ולנסות להראות לו שכרגע המצב לא מאפשר לעזוב את העבודה שלו למרות שהוא רוצה. ולנסות להתמודד עם החיים, אני בטוחה שהמצב ישתפר וכמו שיעלי אמרה לפעמים לדברים יש נטיה להסתדר מעצמם שולחת לך
ים

נופר30

New member
שלא תבינו לא נכון

שלומי לא עוזב לפני שיש לו משהו אחר ( וכבר יש לו שלוש הצעות ככה שבכל מקרה הוא מתחיל מקום חדש ) רק מה נמאס לו מהמקצוע שלו וכאן מתחילה כבר הבעיה הרצינית יותר ( שלומי בחור אחראי והוא יודע שאין לו אפשרות כזאת

uti

New member
סימפטיה שלוחה ממני אליך.....

הכל מבולגן ונראה שאין פתרון....וצרת רבים באמת לא ממש מנחמת... כל כך מרגיז ששומעים את זה מיותר ויותר אנשים - ממש ממש לא פייר. אני מקווה ואחזיק לך אצבעות שיסתדר לכם על הצד הטוב ביותר.....למען האמת אני כבר התחלתי לתת שיעורים פרטיים לילדים כדי שיהיה לי קצת דמי כיס....אז אני באמת מבינה....הלוואי שזה היה עוזר הא?!

Hadar p

New member
קודם כל קבלי ../images/Emo24.gif ו ../images/Emo25.gif

ועכשיו....
יעל צודקת! יש רגעים בחיים שהכל נראה שחור במיוחד עכשיו במצבך עם ההריון וההורמונים ובכלל המצב הנוראי שיש בארץ!
אולי בנתיים שלומי יחפש עבודה אחרת (ולא יעזוב את זו), אולי תחזרו לדירה הקודמת.... אני בטוחה שכשתלדי הכל יראה אחרת!
אל יאוש! יהיה טוב אם רק תאמינו בכך!
בנתיים אני מחזקת את ידך ובטוחה שמחר יהיה יותר טוב

fila

New member
נופר יקירתי../images/Emo24.gif

קודם כל אני שולחת לך חיבוקים חמים ומצטרפת למלצה לחכות קצת, אני בטוחה שבעוד כמה ימים דברים אולי ייראו אחרת. ובקשר לשלומי אולי עדיף שיחשוב שנית אם הוא לא יכול למשוך עוד בעבודה הזאת לפחות עד שהעיניינים האחרים יסתדרו ותוכלו "לנשום" קצת.

אתי@

New member
נופר ../images/Emo24.gif אני כ"כ מבינה את

הרגשתך, המצב מחורבן (סליחה) ויש הרגשה של "אין מוצא"
מצטרפת לעצתה של יעלי2 להמתין מעט, כי כשעובר זמן הדברים נראים פחות גרוע, ולפעמים הם מסתדרים מעצמם. שולחת לך המון
ים תהיי חזקה אתי

הילית*

New member
נופר, קודם כל קבלי ../images/Emo24.gif מכל הלב

לגבי שליחת שלומי לחו"ל בלעדייך- אני ממש מבינה אותו. את רוצה לעבור את נהשלב האחרון של ההריון בלעדיו ? אני לא הייתי רוצה האם אין לכם אפשרות לקבל הלוואה מההורים או מהאחים לתקופה של כמה חודשים עד שדברים יתחילו להסתדר ?

רחלילי

New member
נופר,

תחילה אני מקווה שהדברים יסתדרו ובמהרה! שנית, למה הוא רוצה לעזוב? מה המקצוע שלו? יש לזה דרישה בשוק? זה מעשי לעזוב כעת? וכו´ וכו וכו אולי תוכלו בינתיים לעשות דברים נחמדים שיאזנו את המאזן השלילי של איך שהוא חש בעבודה... תעשו לכם דברים של רוגע עד כמה שאפשר מחזיקה לכם אצבעות... רחלילי.

למעלה