הייאוש תקף אותי אתמול

ציפי31

New member
הייאוש תקף אותי אתמול

ביתי בת 5 חודשים, ובינתיים הארכתי את חופשת הלידה. הבעיה היא שמצד אחד לא מתאים לי לשלוח אותה עדיין למסגרת אחרת, ומצד שני, אני מרגישה שמפעם לפעם (אתמול למשל) נגמרים לי הכוחות. אין לי שום עזרה משתי הסבתות ובעלי עובד המון שעות. מכיוון שאנחנו עם משכורת אחת כרגע, אני לא חולמת אפילו על לקחת עזרה בתשלום מפעם לפעם. אני מלאה בכעסים על הסבתות שלא עוזרות (נכון, הילדה קשה, אבל בכל זאת גם הם גידלו אותנו...), ומרגישה מאוד בודדה במערכה. בעלי עוזר כמה שיכול, אבל כאמור, הוא בעצמו נמצא מעט שעות, וכשהוא בא, הוא בעצמו עייף מהעבודה. אוף!!!

lulyK

New member
את לא בודדה במערכה - אני איתך ../images/Emo3.gif

ממשבר למשבר, אני בינתיים כמעט 11 חודשים עם יותם בבית...... לפחות אני כבר יודעת שכשהמצב רוח הזה נוחת, כל שנותר לי לעשות זה לחכות שהוא יעבר (כמובן שבימים כאלה, יריב נקרא אל הדגל מוקדם יותר, אם אמא שלי לא יכולה לבוא לתת לי להתאוורר שעה). מה זאת אומרת "הילדה קשה"? הן למעשה כן יכולות לעזור?

אפרת12

New member
ציפי, אני יכולה להציע בעיקר ../images/Emo24.gif

ואל תתישי את עצמך בכעסים. פשוט חבל. יש אולי חברה, אחות, בת דודה - מישהו שיוכל לתת לך להתאוורר לכמה שעות. ואם היאוש תוקף - תני לו את הספייס שלו, והוא יעבור, סביר להניח. את לא אמורה להיות צוק סלע. את בנאדם, ולהיות אמא זה לא כל כך קל (השארתי את הבן שלי לרבע שעה אצל בעלי במשרד וכשחזרתי גיליתי אדם שבור..). תהיי סלחנית עם עצמך. דרך אגב - לעתים כשהתמוטטתי, שמתי את סיון בלול עם קלטת וישנתי לידו.

למעלה