הייגינה אחרי סקס

Ruth232

New member
הייגינה אחרי סקס

הרבה פעמים אני מוצאת את עצמי בבוקר מוותרת על מקלחת אחרי קיום יחסי מין בלילה..

האם יש לזה השפעה כלשהי מבחינה הייגינית?

Sharoman

New member
זה תלוי

אם הוא הוא גומר בפנים (ללא קונדום), אז כן.
זרע מתייבש ומשאיר ריח.
אם לא, אז זה כבר תלוי בך ובכמות ההפרשות שלך.
לרוב הייתי אומר שכן עדיף להתקלח כדי להימנע מסימני זיהוי רחיניים...

המילה ״היגיינה״

מתייחסת לשמירה על ניקיון.
במקרה של מקלחת לאחר סקס- זו ממש לא חובה. אם אין לך בעיות מיוחדות או נטייה לדלקות בדרכי השתן או בואגינה- אז את לא צריכה להתקלח. הנוזלים החומציים שנמצאים בואגינה שלך יודעים לנקות מצויין וזו בדיוק העבודה שלהם!

תשובה מרופא

יש להקפיד על היגיינה לאחר קיום יחסי מין, הכוללת שטיפת הנרתיק ומתן שתן.
אני חוטפת דלקת בשלפוחית השתן. בדוק וקרה לי כמה פעמים מעייפות ואחר כך קיבלתי הטפות מהרופא. לפי מה שהרופא אמר לי צריך לעשות פיפי אחרי ואז לשטוף כדי למנוע מהחיידקים לעבור לשלפוחית השתן.
נכון אז זה לא ממש כייף לקום אחרי אבל ככה שומרים על הבריאות.

אני בכלל התכוונתי

לשטיפה ישר אחרי הסקס בערב. עכשיו אני קולטת שהיא גם לא מתקלחת בבוקר. לא נשמע נעים במיוחד. אני בכלל לא מבינה איך אפשר שלא להתקלח בבוקר. לא מצליחה להתעורר בלי מקלחת. קיצר הבחורה כנראה ג'יפה רצינית וזו זכותה המלאה.

תשובה לשניכם

כי מי שלא מתקלח אחרי סקס וגם לא בבוקר למחרת הוא ג'יפה מבחינתי.
לא משנה אם זה גבר או אישה. לא פעם גם שלחתי את בן זוגי למקלחת כי גם לא יש נטיה שכזאת. סורי אם אני נשמעת בוטה, אבל זו דעתי. ושיהיה ברור זכותה המלאה לא להתקלח גם שבוע.

אישית אני די בטוח שלא נודף ממנה ריח חריג בבוקר אלא

אם כן אחד מהם סובל מאיזה זיהום או משהו כזה.
בטוח שהם\היא מנגבת קצת אחרי הסקס.
&nbsp
בכל מקרה כל בן אדם וההרגלים שלו, לא כל מי ששונה ממך הוא בהכרח גם מסריח

נכון אני נקייה בטרוף

וקשה לי לשמוע את חוסר המודעות הזה.
כך חינכתי את ילדי וכן כמו ששוטפים ידיים אחרי שנמצאים בשרותים, כך אני חושבת שבעיקר אישה (עם כל ההפרשות וכו') צריכה לשטוף לפחות חצי גוף אחרי או לפחות בבוקר. זה כבר לא הרגלים זה מינימום מודעות. אבל עזוב כמו שחבר שלי אומר: את נקייה ברמות חריגות. אולי אני באמת קיצונית. אצלי הנקיון והסדר באמת מחלה. סקס, לא סקס, לא אצא לעבודה בלי מקלחת, קרם גוף, בושם. רק חושבת על זה שמישהי יוצאת לעבודה בלי מקלחת אחרי סקס עם כל ההפרשות וזה דוחה. פשוט דוחה בעיני. מה גם שמבחינה רפואית רופאים לא ממליצים על זה וזה גורם לדלקות בשתן. אבל מי אני שאחנך את העולם? יכולה לחנך רק את הילדים שלי וזה עובד יפה.

לא טוב קיצוניות
בהצלחה

גם לי יש יחס אוהד להגיינה, ביחוד בחום הישראלי

אבל אין לזה קשר לקרם גוף ובושם ודלקות בדרכי השתן.
&nbsp
אין מקלחת שיכולה למנוע דלקות בדרכי השתן אחרי סקס כי החיידקים נדחסים לתוך צינור השתן ומקלחות לא מגיעות לשם. הדרך היחידה זה להשתין אחרי סקס.
יש כאלה שאוהבים להשתין לפני או בזמן המקלחת אז יש קשר, אבל הוא עקיף. העיקר להשתין. אגב מניסיון אישי כואב של מלאן דלקות.

אין דבר שיותר מוריד לי בעולם

מסטריליות יתר...יואו....את בטח גם לא נותנת שירדו לך לפני שאת מתקלחת...שזה באמת אחד המבאסים.
להזדיין כל הלילה ולהסתובב למחרת בלי מקלחת זה מהמם בעיניי וממממש לא אמור להיות מסריח ומלוכלך. חבל שחם פה מדי להעביר יום בלי.

סבלתי בעבר מדלקות כרוניות

אין למקלחת שום קשר לזה. פשוט צריך להקפיד להשתין מיד אחרי, זה הדבר היחיד שמנקה את הצינורית.
ממליצה להחליף רופא....

למעלה