היידה..בוקר טוב שיהיה

RORGAD

New member
שבת אלגרה

שבת אלגרה א טודוס, יו נו וא אסטר דיאה אנטרו, מה וו אאיר אה לה בריכה, יא מאלבנטי אה לאס סש לאורה אי אלמפיי לה קאזה אנטרה (ברוך השם אס מוי גרנדה) אי יה מוליני קארנה, אי אגורה אה מטר טודאס לאס קוזאס א סו לוגאר אי אירמה אה לה בריכה, שבת שלום אי אלגרה א טודוס. רוזלין קומו אזס אסטאס אסטמפאס מה קירו אמבזאר, גרציאס. תרגום: שבת שמח לכולם לא אהיה כל היום ולכן נכנסתי עכשיו, אלך לבריכה, התעוררתי בשש וכבר ניקיתי את כל הבית, הוא גדול ברוך השם, וכבר בישלתי וטחנתי בשר, ועכשיו לסדר את התיק וללכת לבריכה, אז שבת שלום ושמח לכולם, ולרוזלין איך את עושה את התמונות האלה, רוצה ללמוד, תודה.

רורגד אם התכוונת לאייקונים ../images/Emo22.gif

אז ככה: כשאת פותחת הודעת תגובה יש שורה של הוספת הדגשות קוד לאותיות לטיניות וגם להוספת סמיילים. לחצי על המלל ויפתח מסך עם כל מיני אמוטיקנים לחצי על האייקון הנבחן והוא שותל לך ברוף ההודעה. גם בשורת הנושא ניתן להוסיף אייקונים. בהצלחה

רותי ב.

New member
טייניס פוטוס = תמונות

אין טו קומפיוטר? קי קיריאס = שרצית לשים בהודעה? אז אומפוקו פיזקאדו א-ספקאר קומו סי אזי, פואדי סר כי מאדם רוזה טי-ו אקספלינאר. קומו סטובו א-לה ´בריכה´ (קומו סי-דיזי אין ספניול בריכה?)

avielss

New member
סבא שלי היה אומר חבוס

אבל אני חושב שזה בטורקית ומחשב נקרא ORDENADOR -אורדנדור מהמילה ORDINATEUR הצרפתית

RORGAD

New member
בואנה סמנדה א רותי אי א טודוס../images/Emo9.gif

רותי התכוונתי לGIF שמאדם רוזה שלחה לך, איך היא עשתה את זה, אבל כבר כתבתי לה שתלמד אותי, אן אל חבוס (בריכה) אסטאבה מוי בואנו, אי מגוסטי מונצ´ו, בבריכה היה טוב ונהניתי מאוד, קה מה טנגס בואנה סמנה א טי אי אטודוס אן אל פורום

למעלה