היידה למטבח - טישפישטיל
טישפישטיל מהמטבח הבולגרי 1 כוס שמן 1 כוס מים 1 אבקת אפיה 1 כף סוכר קורט מלח 200 גר´ אגוזים קצוצים קמח כמה שנכנס לערבב וללוש את כל החומרים לבצק רך וגמיש (שיהיה מאוד רך), לא להגזים עם הקמח. להדק בתבנית, לחתוך לריבועים בגודל הרצוי, לאפות עד שמזהיב. מוציאים מהתנור ומצננים. מכינים סירופ מ 2 כוסות סוכר וכוס מים, להרתיח, להוסיץ מעט לימון סחוט ולצקת בעודו חם על עוגה קרירה. שיהיה בתאבון
טישפישטיל מהמטבח הבולגרי 1 כוס שמן 1 כוס מים 1 אבקת אפיה 1 כף סוכר קורט מלח 200 גר´ אגוזים קצוצים קמח כמה שנכנס לערבב וללוש את כל החומרים לבצק רך וגמיש (שיהיה מאוד רך), לא להגזים עם הקמח. להדק בתבנית, לחתוך לריבועים בגודל הרצוי, לאפות עד שמזהיב. מוציאים מהתנור ומצננים. מכינים סירופ מ 2 כוסות סוכר וכוס מים, להרתיח, להוסיץ מעט לימון סחוט ולצקת בעודו חם על עוגה קרירה. שיהיה בתאבון