היידה למטבח - טישפישטיל

gingit1

New member
היידה למטבח - טישפישטיל

טישפישטיל מהמטבח הבולגרי 1 כוס שמן 1 כוס מים 1 אבקת אפיה 1 כף סוכר קורט מלח 200 גר´ אגוזים קצוצים קמח כמה שנכנס לערבב וללוש את כל החומרים לבצק רך וגמיש (שיהיה מאוד רך), לא להגזים עם הקמח. להדק בתבנית, לחתוך לריבועים בגודל הרצוי, לאפות עד שמזהיב. מוציאים מהתנור ומצננים. מכינים סירופ מ 2 כוסות סוכר וכוס מים, להרתיח, להוסיץ מעט לימון סחוט ולצקת בעודו חם על עוגה קרירה. שיהיה בתאבון
 

רותי ב.

New member
ווואוווו ../images/Emo42.gif גרסיאס ../images/Emo70.gif

ולפני הטישפישטיל שימי נוכחות בסקר.
הרבה תודות על המרשם.
 

avielss

New member
היידה כולם למטבח...של הגינגית../images/Emo6.gif

פרה גוסטר אל טישפישטיל (טישפישטיל קואלו אס????)
 

gingit1

New member
טישפישטיל

ווארגואנסה טי כי נו סאוואס קואלו אס טישפישטיל. וכולם מוזמנים בכייף למטבח שלי. טנגו מדיח נו פרימי לאוור לוס וואזוס אי לוס צ´יניס.
 

gingit1

New member
פריטיקס די פרסה

אגורה היי מונצו אי בואנה פרסה 4 - 5 גבעולים של פרסה - לנקות לשטוף לחתוך לטבעות לבשל עד שמתרכך, לטחון במטחנת בשר. חצי ק"ג בשר טחון 2 ביצים מלח, פלפל שחור לערבב את כל החומרים, אם לא מתאסף להוסיף קצת פרורי לחם. לגלגל כדורים לטבול בקמח, ליישר לקציצה ולטגן.
 

gingit1

New member
פרה שבועות - פסטל די פרסה

הפרסה אותו תהליך כמו בפריטיקס. ביצה גבינה בולגרית מפוררת קצת פלפל שחור בצק עלים מערבבים את כל החומרים. בתבנית משומנת פורסים כבסיס בצק עלים לכיסוי התבנית כשהצדדים מכסים את דפנות התבנית. שופכים את המילית על בסיס הבצק ופורסים מעל עוד עלה של בצק, סוגרים ומהדקים את הקצוות בצורה מסולסלת, מברישים בביצה, מפזרים שומשום ואופים עד שמזהיב. לאכול בליווית ביצהקשה, קצת ירקות טריים ויוגורט.
 
ג´ינג´ה טנגו גאנאס דה קומר..

ולתרגום: יש לי חשק לאכול... מה לאכול - לטרוף.. להתחיל באפ-יו, להמשיך באגריסטדה, ואז לקיפטיקס דה פרסה.. ולקנח בטישפישטיל או בסוטלצ´... היו אלה 30 שניות של חלומות על אוכל... בתכל´ס עם הקופונים בעבודה.. יהיה שניצל\פירה\סלט
 
למעלה