היידי הו לכולם

היידי הו לכולם

זוכרים את ההזמנה למשפט שקיבלתי. ובכן לא הייתי במשפט מסיבות אישיות. שלשום קיבלתי את הפסק דין בדואר הביתה. קנס בסך 600 ש"ח. השאלה עכשיו האם ישנה אפשרות לערער על ההחלטה ? כי אני לא רוצה שום קנס. זו הייתה סתם הזמנה למשפט בגלל שוטר צעיר שלא יודע להקשיב.

לפני כחודשיים...

בשעה שתיים וקצת בלילה,הנעתי את הרכב שרשום על שמי ושייך לי ונהגתי בו בשכונה,לשם שימור המנוע,הרכב עומד למכירה ומפעם לפעם אני עושה בו סיבוב בכדי לשמור עליו ושלא ייתפס לו המנוע ויתייבשו הגומיות והצמיגים. הרכב ללא טסט. כמובן שעברו שישה חודשים מאז הטסט,ככה שאין דו"ח יש הזמנה למשפט. וזהו.

wil

New member
לדעתי יצאת בזול

נהגת ברכב ללא טסט, והרבה יותר חמור מכך - ללא ביטוח חובה. כל מה שקיבלת זה 600 שקל קנס? בלי שלילה? תגיד תודה ותשלם. שופט מחמיר היה עלול לפסוק עונש יותר רציני.

צודק.

אבל,אל נשכח כי השעה הייתה שתיים בלילה,שעה שבה בשכונה הקטנה הזו,אף אחד לא נוהג,אף אחד לא ער ובמיוחד לא באותו לילה קריר במיוחד. העניין הזה,היה סתם כי השוטר היה צעיר והיה לו משעמם.

wil

New member
לא באתי לשפוט אותך

בוא נסכים שזה לא חכם לנסוע בלי ביטוח חובה גם ב-2 בלילה (ברור שזה הרבה פחות מסוכן מלעשות את זה באמצע היום ברחוב הראשי, אבל זו אותה עבירה לפי החוק היבש) - עשית טעות, שוטר משועמם תפס אותך, וקיבלת עונש לא מי יודע מה נורא. תחשוב על זה ככה - 600 שקל זה פחות מעלות הביטוח לחצי שנה. ככה שאפילו לא הפסדת כסף. אגב - את אגרת הטסט תהיה חייב לשלם בכל מקרה אם תרצה להעביר את האוטו טסט במועד כלשהו בעשרות שנים הקרובות (לפני שיהפוך לאספנות). ועדיף לעשות זאת לפני שתעבור שנה של "בלי טסט" כי אז הפרוצדורה מסובכת יותר.

If6Was9

New member
וחלק מתרבות נהיגה, לדעתי, זה

להעביר את האוטו טסט בזמן ולדאוג לביטוח. ואת השוטר לא אמור לעניין לאן רצית לנסוע. מבחינתו היית יכול לנסוע גם לתל-אביב, אבל... נתפסת ע"י שוטר.

ואם אני לא נוהג ברכב ???

אלא סתם מעמיד אותו ליד הבית ומעוניין למכור אותו ושהקונה ידאג לטסט אם בא לו ? מה אז ?

If6Was9

New member
מה שעשית עדיין נחשב נהיגה

ובנוסף יש קונה פוטנציאלי שמן הסתם יבצע נסיעת מבחן.

נהג חסר אחריות !!! שוטר מקצועי !!!

השוטר מילא את תפקידו על הצד הטוב ביותר !!! העובדה שנסעת ללא טסט מעידה על חוסר אחריות וזלזול. אין זה משנה מה השעה והיכן נסעת. כיצד רצית למכור את הרכב ? ללא טסט ? מי היה קונה אותו בכלל ? התנהגותך מעידה על תרבות נהיגה קלוקלת אשר בפורום זה מנסים לשנות אותה. צר לי שמנהל הפורום הוא נהג חסר תרבות המזלזל בחוק. דרך אגב עכשיו אני מבין את פשר שמו של מנהל האתר .... אם היה לך טיפת מוסר ודוגמא אישית היית מתפטר מתפקידך. בצער רב, גיא.

תרבות נהיגה !!!!

1. מתי תחליף את השם ??? 2. אתה עשית את השטות הזו במודע ! ידעת שאתה בלי טסט, וגם נהגת ברכב, במצב כזה חריג. מי נוהג ללא טסט ? ועוד מנהל פורום תרבות נהיגה ??? 3. למה שם ה"נושא" בתגובתך הוא כה מזלזל ??? 4. מהי תרומתך למאבק החשוב הזה ? זו תרבות הנהיגה שאתה "מעביר" לקוראי הפורום ??? 5. אני מציע להתעסק במאבק בתאונות וכיצד להתמודד עם המכה הזו שלא מרפה מאיתנו. סעו בזהירות וחיזרו למשפחה בשלום !!!

תשובות ;

1. השם שלי זהו שמי ואין קשר בינו לבין הפורום הזה. 2. לא הבנת כלל את הסיטואצייה. 3. לא ראיתי כל זלזול בהתייחסותי. 4. תרומתי היא הרבה יותר גדולה מאשר התוכחה שאתה מנסה להעביר פה עליי. 5. נהיגת רכב בשעה 2 בלילה,בשכונה לאורך 500 מטרים במהירות אפסית כמעט,אינה גורם כלל לתאונת דרכים. 6. קצת קפצת גבוה מידי בהתייחסות לנושא שאפילו לא הבנת אותו. 7. וכבר אמרתי שאני יודע שזו טעות לנהוג ברכב ללא טסט,אבל אני חייב לשמור על המנוע. 8. עניתי לך על שתי שאלות יותר מידי.

8-AN

New member
תראה,

לשפוט אותך אני לא אשפוט אותך מהסיבה הפשוטה שלא הוסמכתי לכך. מה שכן אני יכול הוא להסביר לך שנסעת ברכב שהרישיון שלך לא היה תקף עליו. זה בדיוק כמו הילדים בני ה13 שגרים בקיבוצים שנוסעים על הטרטורון של אבא "רק-בתוך-הקיבוץ", אבל בינינו, זה לא משנה. חוק זה חוק, אם עברת עליו, אולי אפילו בהיגיון מסוים של לא לעשות ביטוח בשביל 20 דקות בחודש עליך לקבל את העונש בבגרות. על אותו משקל ניתן לומר כי בתור הולך רגל חצית כביש שלא במעבר חצייה, זה משנה הסיטואציה? השעה? הסיכון? זו עבירה. ושאלה קטנה לי אליך שבאמת לא באה משום מקום של זילזול ואין צורך לראות בה כך-מה הסיבה שהשוטר עצר אותך? כמובן שאינך חייב לענות עליה, פשוט מסקרן אותי העניין.

למה עצר אותי ???

סתם בדיקת רישיונות בשכונה בלילה. הוא עבר כסתם פטרול ואנחנו היינו הדמויות הראשונות שהוא ראה בשכונה. אז נפל עלינו.

ofir_y

New member
התגובה המתנשאת,

ריבוי הסימני קריאה\שאלה (?????? \ !!!!! ) לא הוסיפה הרבה חוכמה להודעה שלך.

ttzz

New member
בארי

אף שופט לא יתחשב שהיה 2 בלילה...יצאת טוב..

כן וויתרתי על העניין...

אשלם ואשתוק. לא נורא. הכל קורה לטובה.

למעלה