היידי, זו שוב אני!

sumsum oil

New member
היידי, זו שוב אני!

הגבתי להודעה הקודמת שלי ומשום מה היא עדיין נשארה בעמוד החמישי.. אז סליחה מראש על פתיחת ההודעה החדש.. בכל מקרה.. אכן קניתי את הסאנדיסק הנחשק, אבל עכשיו יש לי כמה בעיות.. קודם כל, השירים בעברית- החלפתי את השמות והכל, כמו שאמרתם <למרות שמשום מה הפוך על הפוך לא מסתדר אצלי במחשב, אז ישבתי וטרחתי>, אבל רק חלק מהשירים כתובים במכשיר נורמלי, וחלק כתובים בג'יבריש מטורף.. כמו כן, אם אני מכניסה שירים מדיסקים, זה משנה לי את הסדר של השירים ואנלא מצליחה להחזיר את הסדר הקודם... למישהו יש פתרונות לבעיות האלו? ועוד תהיה, שכבר שאלתי אתכם עליה.. בנוגע ללהפוך את המכשיר לימניים.. לא כתוב בהוראות כלום, אז למישהו יש את ה מכשיר והוא הפך אותו וזה הסתדר לו והכל? כי כאילו גם הג'ויסטיק אמור להתהפך או מה שזה לא יהיה <מקווה שהבנתם למה אני מתכוונת..>. ודי, שאלה אחרונה ואני מפסיקה להטריד- יש איזשהי דרך לעבור בין התיקיות ואז לפתוח כל תיקיה במכשיר? כי ברגע שנפתחת לי התיקיה הראשונה <כשאני מדליקה את הסאנדיסק>, אני צריכה לעבור על כל השירים בתיקיה בשביל להגיע לתיקיה הבאה אחריה... ובהוראות כתוב שאיך שמגבירים <כלומר, בג'ויסטיק- למעלה ולמטה> ככה גם אפשר לדפדף בין תיקיות, אבל אני לא מצליחה לעשות את זה, גם אני לוחצת על הג'ויסטיק.. זהו, אם מישהו יוכל לענות לי או סתם לתת כיוון אני אהיה מאושרת:) תודה מראש ויום ירוק לכולם:)

weird dust

New member
השירים בעברית

יש צורך להוריד את הטטאגיות ולהשאיר רק את שם הקובץ! יש תמונה של הווין אמפ ככה מלפני כמהה ימים.

crazy monkey

New member
העברת תקיות וידיים

כדי לעבור מתיקיה לתיקיה: שאת ברשימת שירים תעשי על המקש ימינה <אם הנגן שלך שמאלי> או שמאלה <אם הנגן שלך שמאלי> -בקיצור: תלחצי על המקש שלצד שמאל שלך... כדי להפוך את הנגן לימני: תעשי לחיצה ארוכה על הג'ויסטיק ב-menu תכנסי לתפריט השני-display דפדפי לLCD כנסי ל-rotation ותבחרי right hand |שיקוי
שיקוי|

crazy monkey

New member
חח תפוז טיפש

ושכחתי להגיד שלמיטב ידעתי א"א לסדר את השירים כמו שאת רוצה... אם מישו הצליח אני אשמח אם הוא יחלוק עימנו את סודו...

sumsum oil

New member
אוקי,

הצלחתי להפוך אותו לימני, תודה רבה:) עם זאת, עשיתי מה שאמרת בשביל לעבור בין התיקיות וזה לא כלכך הולך.. בנוסףלזה, בשביללצאת מכל מיני דברים, יש איזשהי דרך לחזור למסך הקודם ולא לצת לחלוטין <ולהגיע נגיד לשמוע שוב מוסיקה..>? בקיצור, הנגן שלי חדש ואין לי מושג מהחיים...:)

sumsum oil

New member
אוקי.. שוב.. עשיתי את מה שאמרת..

השאלה היא.. האם זה מתעדכן בתיקיה במחשב? ככה שכשאני מעבירה לסאנדיסק מתיקיה כלשהי זה כבר מכוון (או איך שלא נגדיר את זה) ואני רק צריכה לכתוב את שם השיר הפוך? כי מהווינאמפ אי אפשר להעביר שירים.. אני קצת אבודה, אז סליחה על ההטרדות החוזרות ונשנות.

crazy monkey

New member
אני לא כ"כ הבנתי אותך

את יכולה לשנות ולסדר תשם של השיר גם בתיקיה של הסאן דיסק וגם בתיקיה של השירים שבמחשב ואז להעביר את זה לתיקיה של הסאן דיסק.. זה לא משנה כ"כ... בעיקר שבתיקיה של הסאן דיסק זה יהיה כמו שאמרנו...

למעלה