הייזלקון

הייזל

New member
הייזלקון

הייזלקון

כולם מוזמנים ל שיתרחש בביתי שבכפר סבא בתאריך 29.12.00 משעה 10 בערב. כבר יש הרבה פרקים של ``בבילון 5`` מהעונה השניה והלאה, ``ארמגדון`` ו``גברים בשחור``. נמשכים החיפושים אחרי ``הנסיכה הקסומה`` ו``ווילו והנסיכה``. רצוי להביא שתייה, אוכל וסרטי וידאו. לפרטים נוספים אפשר לפנות אליי לדואל: [email protected] ובטלפון 311318-053 אה כן, הייתי מאד רוצה לדעת כמה אנשים מתכוונים להגיע.

dragoran

New member
ווילו והנסיכה + הנסיכה הקסומה

SEEK NO MORE יש לי את שניהם (לאחר חיפוש מתיש ומייגע בזמנו)!!!!! ויש לי עוד פה ושם סרטים נחמדים.... ואם יש לך DVD אז יש לי את הממלכה העשירית (אגדה מדהימה שהבעייה היחידה שלה היא שאורכה שבע וחצי שעות)

dragoran

New member
כמו כן שכחתי לציין שגם יש לי את

הסרט של העדשאי (LENSMEN)

הייזל

New member
אני שייכת עדיין לעידן הווידיאו 8-p

אבל הטלוויזיה שלי די סבירה אם אתה רוצה להסחב עם מכשיר DVD אחרת נצטרך להסתפק בסרטי וידיאו. :cool:

dragoran

New member
VIDEO IT IS

כי קצת קשה לי להאמין שתירצו לשבת שבע וחצי שעות מול סרט אחד(אומנם שבע וחצי שעות מדהימות אבל בכל זאת שבע וחצי שעות).... אז מה יהיה הלו``ז ? (בהנחה שאני בה ויש ווילו והנסיכה והנסיכה הקסומה)

dragoran

New member
האם יש עוד סרטים שאת מחפשת?

יש לי אוסף צנוע (קלטת אחת) של הפרקים הטובים של ``אגדות עמים`` (The Story Teller) פרקים כגון:``אל פחד``, ``בר מזל``, ``החייל והמוות`` (האהוב עלי ביותר) ועוד... כמו כן מה דעתך על האלמנט החמישי ?

הייזל

New member
האמת היא

שהיו לי את ``הנסיכה הקסומה`` את ``ווילו והנסיכה``, אחי השאיל אותם למישהו ומאז לא נראו עקבותיהם. אני לא במת יודעת איזה סרטי מד``ב יש לי בבית עוד לא עשיתי ספירת מלאי אתה יכול להביא מה שאתה רוצה אם נראה את זה או לא זה כבר לא תלוי בי.

למעלה