הייזל, למה את ההמשך לסיפור שלך אני צריך לקרוא בנענע ולא פה ? Dragoran ופליאה בקולו
D dragoran New member 9/1/01 #1 הייזל, למה את ההמשך לסיפור שלך אני צריך לקרוא בנענע ולא פה ? Dragoran ופליאה בקולו
ה הייזל New member 9/1/01 #2 אני עובדת על זה בתפוז סנובים רק קבצי DOC מתקבלים. חוץ מזה בנענע יש רק את ההתחלה. באורט יש את הכל.
B Boojie New member 9/1/01 #6 (טוב, היינו יכולים לשאול, מה *היא* עושה בשדות זרים. אבל אנחנו מנומסים מדי...)
ה הייזל New member 15/1/01 #9 בוג`י, אני חושבת שיש לך חברות של כבוד בכל פורום אפשרי. מתי יש לך בכלל זמן לעשות דברים אחרים? (לא שאני מתלוננת.)
בוג`י, אני חושבת שיש לך חברות של כבוד בכל פורום אפשרי. מתי יש לך בכלל זמן לעשות דברים אחרים? (לא שאני מתלוננת.)
B Boojie New member 15/1/01 #10 טוב, יש יוצא מן הכלל אחד. לא שאני רוצה להשמיץ או משהו, אבל לוואלה אני לא מתקרבת. יש דברים שאני לא מוכנה לעבור...
טוב, יש יוצא מן הכלל אחד. לא שאני רוצה להשמיץ או משהו, אבל לוואלה אני לא מתקרבת. יש דברים שאני לא מוכנה לעבור...
D dragoran New member 9/1/01 #5 ובכן, אני מקווה שאינני פוגע בריגשותיך או בזכויות היוצרים שלך אבל לקחתי מאורט את זוג הקבצים איחדתי אותם, המרתי אותם ל-DOC והינה יצירתך במלוא הדרה !! (נכון שהעברית שלי מגניבה ?) (-;
ובכן, אני מקווה שאינני פוגע בריגשותיך או בזכויות היוצרים שלך אבל לקחתי מאורט את זוג הקבצים איחדתי אותם, המרתי אותם ל-DOC והינה יצירתך במלוא הדרה !! (נכון שהעברית שלי מגניבה ?) (-;