הייטק עלק

sad/one

New member
הייטק עלק

אומנם אינני מובטל הייטק (עדיין..) אבל אני חייב לומר שאחרי יותר מ4 שנים בתעשייה - זאת חרא של תעשייה !!! אני לא חושב שיש מקום עבודה אוכל עובדיו יותר מזה. שעבוד במסווה של תחכום , כל האנלוגיות על המהפכה התעשייתית השנייה נכונות. הבעייה היא שרמת החיים שאפשרת למשפחה , המשכנתא , ההלוואות ; פשוט קברת את עצמך בחיים. איך יוצאים מזה ? יש חיים בחוץ ? מישהו ? הצילו !!

Makover

New member
אתה יכול בבקשה לפרט?

למה אתה מתכוון ב - "מקום עבודה אוכל עובדיו יותר מזה"? עוד לא נכנסתי למעגל העבודה הזה ומעולם לא הייתי בו. אני יודע שהעבודה הזו דורשת המון, אבל תוכל לתת דוגמאות? (אתה תכניתן?) תודה.

liat111

New member
אני חושבת אחרת

אני מתכנתת ואני לא מרגישה שמקום העבודה "אוכל" אותי או משעבד אותי. אני מניחה שזה תלוי בחברה, אבל החברות שאני מכירה (שלי ושל רוב חברי) הם מקומות שנעים לעבוד בהם. בדרך כלל יש הקבלה בין עומס בעבודה ושכר, ולכן אם למישהו חשוב לא לעבוד דקה מעבר ל 17:00 הוא צריך לקחת בחשבון שזה מתבטא בשכר, ולעשות את סדר העדיפויות שלו. בכל אופן, ברוב חברות ההייטק שאני מכירה העובדים לא מרגישים משועבדים לעבודה יותר מבמקצועות אחרים.

ofirsd

New member
אני ממש לא מבין אותך....

יש לך עבודה בתחום שבו למדת או לפחות תחום שאתה נהנה ממנו (אני מקווה...) לרוב האנשים כאן (כולל אותי) אין עבודה בכלל, או שעובדים במה שלא קשור בכלל להיי טק. אז איך אתה יכול לבוא בטענות בכלל??? גם אם תנסה לחפש חיים אחרים בחוץ, תבוא לכאן ע"מ לבכות שאין לך עבודה. עצה שלי, תפסיק לבכות. יום טוב.

למעלה