היייייייייייייייייייייייייייייייייי

זאת לא נועה../images/Emo4.gif

אני יודעת שנועה לא הייתה פותחת הודעה חדשה בשביל להגיד היי. מי שפורץ כל הזמן לנועה- יש לך גם שגיאות כתיב, אתה סתם הורס, אז בקיצור-תתחפף מפה, ומהר
צ´או אמיגוס!

Alexis14

New member
אבל...../images/Emo113.gif

מי אמר שעכשיו זאת הנועה האמיתית (אם כן, אז סליחה...)

הנה.

נועה האמיתית הייתה מבינה למה אנחנו מתכוונים. בואו נראה אם את\ה תצליח לנחש למה אנחנו מתכוונים.

Alexis14

New member
כן. זו לא נועה!../images/Emo113.gif

היא/הוא בטח הסתכל/הסתכלה על הודעות קודמות של נוע´וש המקורית. וזה לא כאילו שלא פרצו לה כבר! עצוב עצוב, אבל נכון. כנראה.

../images/Emo35.gif

...i dont think so נועו´ש
???? מה קורה כאן...????? זאת לא נועה, זה מישהו שראה שהיא כותבת ככה אז הוא גם כתב ככה. ועם זאת את אז למה פתחת הודעה חדשה רק בשביל להגיד הייייי
ושוב-...i dont think so
מי שמתחזה...לך מפה!!!

shelly cool

New member
אם זאת נועה, אז.......

אני אשלח למישהו מסר ואנחנו כבר ניראה....... שרון תעני לי מהר

rahelm

New member
לכולם דחוף !!!

ראיתי תמונה באיזה אתר ורשום שם שאשלי ומרי קייט היו בערוץ E אני יסים את התמונה וירשום באיזה תוכנית ב E זה היה!!!

rahelm

New member
וראיתם את זה? למה לא אמרתם???

איה באזה!!!!!!!!!! אנשים קיבלתי 80 בהיסטוריה וכל הכתה שלי נכשלה בעצם חוץ מעוד ילדה שקיבלה 76 אני גאון או מה???????????????????????????????? ??????????????????????????????????????? ??????????????????????? סתם מפסיק להחמיא לי !!!!

doosie

New member
חבר´ה...

לא כל מה שמשדרים בערוץ E האמריקאי, משודר בערוץ E שלנו... היו המון דברים עם התאומות בערוץ ואפילו לא הראו חצי מזה!! היו איתן מלא ראיונות חוץ מה- E! Celebrity profile על "כל כך מעט זמן", על "לזכות בלונדון" וכו´ והם לא שידרו את זה כאן... אני בטוחה שהם לא שידרו את ה- E rank בארץ.

Alexis14

New member
זה משהו אחר!../images/Emo113.gif

הE rank זה מן סקר כזה שהערוץ עשה ל´למי יש את הסיכוי הכי נמוך להופיע בתוכנית ´True Hollywood Story´ שזו תוכנית על כל מיני טראגיות קרו לכוכבי עבר. אז הם בטח נתנו שמות כמו התאומות, היילי ג´ואל אוסמונט, וכו´. זה בעצם סקר- למי יש פחות סיכויים להתדרדר לסמים, להתאבד וכו´.

למעלה