היייייייייייייייייייייייייייייייי!!

michal2241

New member
היייייייייייייייייייייייייייייייי!!

שמעו אני ילדה לא מקובלת ולא הכי אני עצובה בגללזה אני מרגישה ששונאים אותי ולא חברות אין לי ואני מזה עצובה וקשה לי למרו שטני רחושבת שאני מוקבלת וזה אבל ויפה וזה אבל אנישים לא חושבים ככה וסתםמיתעלמים מימני וזה מלעיב כאיל אני רוצהלהיות מקובלת ואנ גם אומרת את הסלנג וכל זה כאילו אני חודשבת שאם אני יגיד את זהאני יהיה מקולבת ואז יואבו אותי אבל בינתיים לאא אוהבים חבל וישל י חברה אחת והיא חנוניה גם(חנוניה נכון???????)או חנונית לא משנה אז אני רוצה ששתינו נייה מקולבות וזה אבל לא אוהבים אותנו ממשמ ממש וככה אני עצמובה יש ילדה קוראים לה שירי והיא מקובלת והיא מיתייחסת אלנו מגעיל וזה אבל הבנים אואובם אותהכי היא כוסי ת ויש לה שדים גדולים וזה ופות יפה והיא ממש יפה והיא ליפעמים מראה להם כדאי שייוהו חברים שלה וזהמעליב חרם פעם עשו עלי ועל לירוןשהיא החברה הלא מקובלת והרגשנו חרה ממש חרה הרגשנו וזה מעליב אז איך אנייכולה ליות מקובלות נגיד פעם אחת שירי וחברה שלה מיכל באו עם סיגריה ושאלו עם בא לנו להסניף את הסיגרי ה ואני אמרתי כן כדאי ליות מקובלת אבל לירון אמרה שאימא שהל לאמרשה לה אז ככה לא הירשו לה בביחת אז בסוף לא היסנפונו כי זה לאבריא אקוצור מה אני ייעשה?????????????????? יהבה איזה מגילה כתבתי סוריייייי נשיקות ביי

michal2241

New member
יוווווווו מצטערת זה בלתי מסודר

ויש טיפה שגיעות אבל כי אני בכיתה ו 4 אז אני קצת אים שגיאות כי אני אבל אני משפרת ביייייייייייייייי

psikpuz

New member
הפתרון הכי פשוט הוא..

את צריכה פשוט גם להראות לבנים את הפות שלך!!!!!

michal2241

New member
יווווווווווווווו תודההההההההההההההה

אני אישמור את זה ואני יראה להם את הפוט שלי ואז כיאילו יואבו אותי גם?????????????????? תודה נשיקות מואה גם אני יגידל לירון אבל היא לא בטוחה שהיא תראה תפוט כי היא ממישפחה מסורתית בייייייייייייייייי

psikpuz

New member
אם לירון ממשפחה מסורתית אז היא יכול

ה לחשוף רק ציצים...זה בכלל לא איבר רביה!!!!!!!!

sugar girl 13

New member
לאאאאאא!!!!!!

זה סתם שטויות...תישארי כמו שאת..ואל תראי את עצמך או תחשפי את עצמך כדי להיות מקובלת כי את תצטערי על זה יותר מאוחר....אם את רוצה אז נגיד...אבל לא למטרות האלה כי בכלל לא נראה לי שזה יעזור וככה גם אם רוצים להיטפל אלייך אז ימצאו על מה....אז עכשיו יגידו שאת זונה...עדיף שתישארי כמו שאת ופשוט תנסי למצוא חברות\חברים שאולי רק אמרת להם פעם היי או משו כזה...שלא שונאים אותך...ותתחברי איתם...כאילו זו דעתי...בסך הכל תעשי מה שבא לך...אאבל אני בטוחה שיש עוד הרבה אנשים שיגידו לך לא לעשות את זה....

SHOGER HTE BABE

New member
../images/Emo46.gif מיכל... הוא סתם אומר לך...

איזה אנשים יש פה מזה??!?!?!? אל תראי שום דבר! מה הולך פה????!!!
היא סה"כ כיתה ו' וזה מה שאתה מעייץ לה לעשות????!!! איזה מגעיל מצידך! איזה אנשים מגעילים, יאא.

לא הבנתי אם ההודעה הזאת../images/Emo16.gif

היא בצחוק או לא, אבל אני אתייחס אליה ברצינות. מה אכפת לך מכמות החברים שלך? את מוכנה לעשות דברים ממש טיפשיים וגם דברים שיכולים לפגוע בך או באחרים רק כדי שיהיו לך אנשים שהם כאילו חברים? זה טיפשי (סליחה). אם הבנתי נכון את בכיתה ו', זאת אומרת שזאת השנה האחרונה שלך עם הכיתה, אז יופי, משנה הבאה כבר רוב הסיכויים שיעלם המושג של המקובלים והלא מקובלים הזה, לא שזה אומר שההתנהגות תשתנה אצל אלה שרוצים להיות "מקובלים", אבל זה לא יפגע בך. תעברי את השנה הזאת עם החברה ה"חנונית" שלך, תעזבי את השטויות האלה של ה"להיות מקובל", ושנה הבאה תתחילי מהתחלה עם חברים חדשים, בלי לעשות שטויות, ובלי לנסות להיות "הכי מקובל בכיתה"- כי אין חיה כזו.
ניר

למעלה