הייייייייייייייייייייייייייי

shanyz

New member
הייייייייייייייייייייייייייי

חזרתי!! המחשב הלך רק ליום אחד!
איזה כיף! התגעגעתם אלייייי??? ממ... קראתי פה כמה הודעות אבל פחדתי שלא יסתכלו עליהן כי הן למטה אז אני אגיד פה. דבר ראשון- ירדן- איך שקטלת את הטרולית! פחחחחח נקרעתי!!!!!!
בקשר לקטעים ההם מפסדינה..שלוסי ורנה דיברו...כמובן שרק קטע אחד יפעל לי:) אביב- יש לך עוד עבודה! אני צריכה שתשלחי לי את כל שאר הקטעים
יש לי רק את ה-3 הראשונים ששלחת לי....יש לך את השאר? מקווה שכן
ותודה! אביב- את משוגעת! לא ישנת כל הלילה לפני המגן!? סורי- לא יצא לי להגיד לך בהצלחה
מקווה שהלך לך טוב!!!!!! מממ....מה עוד מה עוד.... היה לי היום מבחן בתנ"ך, מחר באנגלית, ביום שני במתמטיקה... איזה לחץ!!!
אגב- מה קורה עם הפנייה שלנו לערוצים להחזיר את זינה!? אני ממש מרגישה שמשהו חסר לי בסדר יום! חייבים להחזיר? מה החלטנו? אני חשבת שמה שהכי טוב לכולם זה שנכתוב בקשות לכל הערוצים האפשריים. ערוץ 3, ביפ, 22, ערוץ 6 (חיחיחי
), ערוץ 10, ערוץ 11, יש עוד? אין לנו מה להפסיד! אפילו אם רוב הסיכויים שרק ביפ יחזירו, כדאי לנסות את כולם. לא נפסיד כלום:) מה אתם אומרים? ו.. מקווה שכולם בסדר...
מה שלומכם..?

gabrielle

New member
הלווווווווווו שנייייייייייייי../images/Emo98.gif

טוב שחזרת אלינו
בנוגע לאיימיילים - תשיגו לי אימילים ואני ארשום- אין לי בעיה. אני אפנה לביפ היום בעוד איימייל. בהצלחה בכל המבחנים

shanyz

New member
מממ...

אז שכולם יעבירו לך אי מיילים. אבל.. אני לא יודעת ממש איך כותבים!! תעזרי לי

יש עוד ערוץ שחשבתי עליו...

מה עם AXN? ערוץ האקשן? יש סיכוי, לא? המגן בפסיכו' היה בסדר, כבר כתבתי על זה למטה...ביום ראשון יש מגן באזרחות...פחות נורא, אבל עדיין, עד שסימתי עם הפיכסולוגיה הזאת, אז עכשיו אזרחות?! עוד פעם לא לישון בלילה? בהצלחה לך בכל המבחנים!

shanyz

New member
וואלה! רעיון טוב!

דוקוא זה ערוץ אחלה ובאמת יש שם אקשן...:) יש סיכוי!!! ממ.. ככה זה לימודים, מסתיים מבחן אחד מתחיל השני..בעעעעעעעעע בהצלחה באזרחות!!! :) ותודה!

THEchosen1

New member
היייייייייי

ברוכה השבההההה אני שמחה שזה לקח רק יום אחד .. התגעגעתי כבר

*neta*

New member
יאללה הבה נחל בתהליך ההצפה:

הנה הפקס של ערוץ 10, כולם מוזמנים להציף אותם בפניות
.037331040

shanyz

New member
חיחי תודה מותק!!!../images/Emo23.gif

נטע- אני לא ממש יודעת מה לכתוב וכאלה. אולי תכתבו בשבילי או משהו?

gabrielle

New member
אוקי כתבתי מחר אמא שלי תשלח

להם את זה בפקס. אני חושבת שכדאי שעוד אנשים יקחו יוזמה ויכתבו, זה באמת לא כזה מאמץ וזה מאוד משמעותי כשזה לא רק מכתב אחד אלא כמה.

THEchosen1

New member
אני יכתוב !!!!!!!!!!!

אני רק לא יודעת איך לשלוח פקס... את זה אני ישאיר גם לאמא אבל אי אפשר לשלוח יותר מדי מכתבים מאותו פקס כי הם יראו שזה בא ממקור אחד ואז זה לא יהיה "ביקוש הצופים"

*neta*

New member
אני גם אפקסס בהזדמנות

רק.. באי-מייל הם היו מחזירים לנו תשובה, כעבור הרבה זמן, אבל היו מחזירים תשובה

shanyz

New member
ככככככן חהההה

סיימתי נראה לי איזה 12 דיסקים!! צרבתי את כל הפרקים שלי (משהו כמו 20 ומשהו..) ומחקתי אותם מהמחשב (זה מה שאתם עושים? כאילו, מורידים פרקים, צורבים ואז מוחקים? או משאירים אותם במחשב?
)

THEchosen1

New member
פששששששש.......

זה מה שאני צריכה לעשות באמתתת אני יעשה את זה מחררררררררררררררררר אני כל הזמן דוחה את זה ... מה נסגר איתי..?

למעלה