היייייייייייייי

Chens15

New member
היייייייייייייי

אני חדשה פה קוראים לי חן כמו שניחשתם אני בת 15 ואני חולה על תיקים באפילה ובמיוחד על מאלדר!!!!! אחלה שחקן רק שהוא אגוצטנרי מדי אבל חוץ מזה אני מחפשת תמונות של סקאלי ומאלדר לציור אז אני רוצה יפות אם למישהו יש....יש לי אי מייל ואי סי 327206156 אני מקווה שכולןם פה פריקים בערך כמוני ודלוקים על הסדרה אבל ממש בכאסח רציני!!11 אז אני מקווה להקלט פה באווירה טובה ונחמדה תודה מראש וסליחה על המגילה....

Chens15

New member
אל תשכחו ישהיום פרק ברבע לשבע ב-axn

אגב יש ברבע לשבע היום פרק של x-files בaxn אבל אתמול היה פרק קצ משעמם כל שנייה נרדמתי בו....זאת אומרת כמעט נרדמתי ראיתי את כולו אבל הוא לא מצטיין

Better Man

New member
כן, אתמול שודר הפרק "חלל"

לדעת רבים הוא הפרק הגרוע ביותר בסדרה. ברוך הבא :)

Chens15

New member
תודה רבה על הכניסה הנחמדה....

אני באמת לא רוצה שהפורום ייסגר ואני אנסה להביא כמה שיותר אנשים שאני מכירה לפורום...ואפרסם הברה הודעות העיקר לא לסגור עוד אתר או פורום אבוד של האוצר תיקים באפילה...שאנחנו לא נשאר תיקים באפילה(תרתי משמע)....

orityemini

New member
הפרק חלל באמת....

הפרק הגרוע ביותר שהיה להם אי פעם, וזה שיא מדהים שפרק מהעונה הראשונה (שהיא עונה יוצאת מן הכלל) נחשב לגרוע יותר מאיזה פרק מעונה תשיעית...:) הפרק פשוט משעמם ואפיון הדמויות איום ונורא.... אגב, ברוכה הבאה לפורום! אל תדאגי את בחברה טובה, כולנו מטורפים לגמרי על הסידרה...

Chens15

New member
אתמול היה פרק מגניבבבבבבבבבבבבבבבבב

מישהו ראה את הפרק אתמול (יום חמישי) ואו איזה פרק יפה.......אין כמעט כל פרק זה עושה לך מחדש על הפרצוף....wowwwww זה דבר פשוט נורא נורא ממכר...אין מה לעשות......אבל זה התמכרות כיפית היום הייתי עם אמא שלי בחנות ספרים וראיתי מלא מלא ספרים על עבמים אז כזה באתי להתסכל על אחד ואמא שלי עושה לי את לא מאמינה בשטויות האלה נכון חן? אז אמרתי למה לא? זה נשמע מאוד הגיוני לפחות בעיניי ואז היא...אולי תחזירי את הספרות הטיפשית הזאת כבר בחזרה למדף סבתא רוצה ספר של רומן....ואני כזה נהייתי עצובה לשנייה הייתי קונה אם היה לי כסף אז למישהו יש את הספר של הסיפןרים המוזרים ביותר בעולם? אני מחפשת את הספר הזה מאז שהיא עשתה החלפות עם החנות ספרים ואני חולה על הסיפורים המוזרים בעולם אז אולי מישהו ישלח לי אי מייל של איזה סיפור אחד חמוד? שאני אדפיס לעצמי? ואם מישהו קרא ספר טוב על עבמים תמליצו לי אני רוצה לפתוח לי ספרייה של חייזרים וכאלה....אני רוצה ליצור לעצמי x-files אגב סקר קטן....ממתי ולמה אתם מאמינים בחייזרים תשרשרו תגובות... אני אישית פעם אחת הלכתי לעשות בדיקות דם והתעלפתי ובזמן שהייתי מחוסרת הכרה ראיתי אור כחול זווהר מאוד מאוד ודמויות שחורות שכזה כמעט נגעו בי וידעתי שפיסית אני מחוסרת הכרה אבל ידעתי שגם אני באמת רואה ומרגישה נוכחות ואל תצחקו אני רציינית לאללה אם לא היו מעירים אותי הם היו לוקחים אותי...והדבר הזה היה עוד הרבה לפני שידעתי בכלל מה זה x-files נכון נשמע פריקי????מאז נאי מאמינה בחייזירם

אמממממ סיפור קצר קולע ולעניין....

אמממ בהתחלה הייתי בפורום מד"ב וחשבתי שבטוח יהיו שם אוהדי x-files אבל לא היו ומנהלת אמרה לי אולי תכנסי לפורום תיקים באפילה אז ככה הגעתי....

Chens15

New member
אגב ההודעה מעליי.....

של שירלי 24? זה לא הייתה שירלי זאת הייתה נא chens15 פשוט שכחתי להחליף את השם לפני שכתבתי את ההודעה.....סורי בשביל פיצוי אני מעניקה תמונה חמודה נוספת

למעלה