הייייייייייייי בנות מה קורה?!?

blink me1

New member
הייייייייייייי בנות מה קורה?!?

חזרתי!! רישמית! ולתמיד!! היה כיף של החייייייייייייםםםםםםם שמו אותנו במטוס בכוח מרוב שלא רצינו ללכת!!!! מחר אני מפתחת את התמונות ואני ישתדל לסרוק...!

fight star

New member
יאאאאאאאאאאאאאא

יפייייייייייייי ספרי ספרי ספרי!!! מה היההההה?

blink me1

New member
טאנק יו טאנק יו

מה אני יספר? זה קצת מסובך...אממ הייתי במשחק בייסבול הייתי בסי אן טאוור הייתי בקוטג' מדהיםםםם שלושה ימים עשיתי רפטינג שלושה ימים הייתי במפלי הניאגרה הייתי בקניות כמה פעמים....פגשתי אחלה אבל ממש אחלה אנשים!!!! ויש מצב שאני יחזור להדריך שנה הבאה!!!!! ואני כלכך מאושרת מזההה!! אבל אני מזה עצובה מזה בכיתי שעזבנו זה היה כזה עצוב להיפרד מכולם ולדעת שרוב הסיכויים שאנלא יראה אותם יותר בחיים!! אבל לא יודעת עכשיו אני קצת יותר מעודדת אחרי שאמרו לנו שיש מצב גדול שנחזור שנה הבאה....אמממ....פשוט כיף לא נורמאלי!!

DesertRose7

New member
ברוכה השבה!!!!!!!!

וואי שנמע כל כך טוב!!!!!! פרטי נמקי הסבירי ותני דוגמאות!! להדריך שנה הבאה? זה אומר שאת מקבלת על זה כסף גם??????????? וואי איזה כיף לך....

blink me1

New member
קרוב לוודאי....

וגם אם לא ישלמו אני יבוא להדריך!! זה כזה שווה

וולקאם באקקק

=] אני שמחה שנהנתתתתת =] חחח סורי שלא יוצא לי לכתוב הרבה בפורום אני פשוט כל היום עם הסקייטרים שם בשקם חחחח ואין לי זמן כי אני עושה פול דברים חחחח אז סורי!!! אה ואני נוסעת לאילת ביום חמישי!!! אז אני יודעת שיש פה בנות מאילת (לא?!) אז תיפגשו איתיייי =]

blink me1

New member
חחחחחחח איזה חמודה

אני מאילת...................................... האמ האמ
חחח סתאם אבל אפשר לעשות חצי מפגש פורום אם האילתיות ואיתך!! וזה מזה לא יפה מצד כל מי שנסעה לאילת ( וקראתי פה כבר על 3 ) שלא רצתה להיפגש איתנו או משו!! נעלבתי קשות
אותכם לאימא

SurfeR Babe

New member
הלוואי...

הלוואי שהייתי יכולה להיפגש עם כל האילתיות כי יש הרבה בפורום, אבל הייתי עם חברה שלי והמשפחה שלה וממש לא היה לנו סיכוי להגיע אליכן... אבל הלוואי....

חחחח

תראווו אז בואו ניפגש יום אחד ליד הטיילת של מלכת שבא (חחח אבל אני לא במלון הזה!!! חח הלוואי) סתם זה מרכזי כזה אני יהיה שם עם חברה שלי ותביאו לי את הטלפון שלכן או משו...חחח

למעלה