הייייייייייייי...

א ו ר 21

New member
הייייייייייייי...

היי לכולם לא הייתי פה הרבה זמן אז קפצתי לבקר לרגל ההופעה שחיכיתי לה יותר מדי...אבל לא לעוד הרבה זמן... אני מקווה ששום הופעה לא תבוטל ברגע אחרון בגלל סיבות מיותרות ואחרות כמו:ג'ון מופיע עם עברי,או עמי חולה בשחפת המחשבים,או בתירוץ עלוב אחר שנועם לא יכול לנגן כשהשיער שלו מפריע לו לראות את הקלידים.... אז יאללה להופעה אני אראה את כולכם שם!!!

dsol

New member
ברוך השב...אבל למה שלא תישאר

פה בפורום ותכתוב יותר ולא רק הופעות ?

dsol

New member
את רואה...

אז בכלל זה אומר שהיא לא נמצאת פה מספיק...

א ו ר 21

New member
מצטערת..

שאין לי זמן להיות במחשב כמעט אף פעם אני רוב הזמן עובדת או באימונים כך שלא יוצא להיות במחשב... אני אשתדל לכתוב יותר במידה ולא בכל אופן נתראה בהופעה

dsol

New member
אימונים של מה ?

ואני לא יהיה בהופעה אני בטיול שנתי באילת באותו זמן...

א ו ר 21

New member
דודי..נכון?

עזוב אתה לא רוצה לדעת איזה אימונים.... אבל אני יותר בעבודה צריכה להשקיע אחרי שהזנחתי תעבודה... חבל הופעה מעולה חייבת להיות ואני התגעגעתי בטירוף לשמוע אותם

Amber

New member
../images/Emo12.gif

הייתי בטוחה שההופעה במיטש היא בשלישי הבא... וכבר ביקשתי בעבודה... וכבר הכנתי את עצמי שאם במועד המקורי של שיל קולינס ירד גשם אני לא אגיע לנובה כי יעבירו את ההופעה של קולינס ליום למחרת... וכבר הייתה לי מישהי מהעבודה שרוצה מאוד לבוא להופעה אבל כל ה*** היא מתגייסת ב- 15...
|מתערבת|

Amber

New member
מגיעה טפו טפו טפו... ../images/Emo57.gif

אני רק מקווה שבעבודה יתגמשו איתי כי יש לי את ההופעה של עברי יומיים אחרי בצוותא...

Amber

New member
הסבר קטן...

הסיבה שאני לא מצביעה בפינה הזו היא שאני לא מספיק מכירה את כל השירים של נובה... אני לא רוצה לפסול שירים שאני לא מכירה... צודקת או לא צודקת

dsol

New member
גם אנחנו בהופעה של עברי בצוותא

אני עדית והגר...

ברררר

New member
שונאת אותכם!../images/Emo7.gif גמני רוצה!

אבל יש לי כרטיסים לכברי, שורה רביעית באמצע
. ואם חבר שלי לא היה איטי בהחלטות גם הייתי שורה ראשונה!!!!!!!!!

Amber

New member
אני יודעת ../images/Emo9.gif

אני אתם ואמא שלי נעשה מיני מפגשון פורום נובה... אמא שלי תרגיש חלק מהחבורה (יש לומר "חאאאבורה" כמו מאאאגניבים
) אני פשוט מקווה שהבוסית שלי תעריך יצירה ישראלית מקורית באותו שבוע...

למעלה