היייייייייייי!
חג שמח!

hillly377

New member
היייייייייייי!../images/Emo171.gifחג שמח!

מה המצב? טוב אז ככה, סוף סוף חזרתי הבייתה! אחרי שבוע וחצי מגעילים בצבא (הייתי בטורנויות מטבח), יש לציין שרצף הניצחונות של אנה אכן העלה לי את המצב רוח ובנוסף העובדה שרוב המתמודדת שבחרתי בנבחרת מצליחות בינתיים לא רע. חבל לי שלא יכולתי להיות כאן לחלוק אתכם את ההתלהבות ואת ההתרגשות כשאנה שלה ניצחה את קלייסטרס ודוקיץ´ בזו אחר זו אבל מה לעשות... רק שתדעו שהייתי ממש ממש שמחה, לחשוב שיש לנו שחקניות ב20 הטובות בעולם זה משהו ע-נ-ק! מהמדינה הקטנה והנידחת שלנו שאפשר לחצות אותה לאורכה ב8 שעות במכונית (בערך) הגיעה אישה באיזה גובה מטר וחצי וכיסחה לה בזו אחר זו את המדורגות 3 ו9, זה פשוט קטע מטורף! כל הכבוד לאנה! אז באמת חבל שהיום היא הפסידה לדוקיץ´ אבל לא נורא, ככה היא תנוח יפה לפני צרפת ואם ירצה השם תעבור את הסיבוב הראשון ולפי דעתי היא מגיעה שם לפחות לסיבוב השלישי (אלא אם כן היא נופלת על איזו ויליאמסית בדרך). טוב, אז אני יצאת רבעוש זה אומר שאני בבית עד יום ראשון בבוקר מה שאומר שבשלושת הימים הבאים אתה הולכים לראות שוב פעם את ההודעות שלי די דומיננטיות פה, אני מקווה שזה משמח אתכם... וד"א, תודה לאורן, גם על הארגון של המשחק שלנו וגם על העדכונים הנחמדים שלו

oren987

New member
תודה! והעיקר שחזרת!! ../images/Emo47.gif

הפורום התגעגע מאוד :) בכל מקרה, לאנה אין שום סיכוי לפגוש את הווילאמסיות, עד לפחות הסיבוב השלישי, מאחר והיא מדורגת!!! חוץ מזה זו בהחלט תקופה טובה של אנה - וזאת למרות ההפסד שלה לדוקיץ, שבו היא ממש נראתה עייפה, וזאת תהיה הזדמנות מצוינת לנוח קצת עבורה לקראת צרפת!! (היא פרשה ממדריד????). בקרוב - אני אתן דיווח על מספר הנקודות במשחק של כל אחד!!!

למעלה