הייייייייייי בקשר לכנס תל חי

הייייייייייי בקשר לכנס תל חי../images/Emo53.gif

מה קורה? מי בא לכנס בתל חי? לא הבנתי בדיוק את הקטע של ליקנות אוכל לשלושה הימים האלו אני לא נוסעת כי אין לי את המאה חמישים ואני מדגישה 150 ש"ח בשביל לנסוע (מה לעשות שההורים שלי הם לא מיליונרים... הם אפילו הרבה פחות מזה!) וזה לא כולל אוכל? שמעתי גם שאין שם חדרים ושיושנים שם בעולם, אני לא מבינה, ליומים בקיבוץ רביד עם חדרים ואוכל שילמתי 50 ש"ח אני ממש לא מבינה, מישהו מוכן הסביר לי מה הולך פה???????????? אוהבת אתכם! עדי נ.ב עופר- עם אתה כאן תכתוב לי!!!!!

אמממ

בסוף עולה לנו 100 שקל עדי............ פחות 50 שקל........ אז תביאי לפעולה הבאה 100 שקל ותשלמי במזומן.........

עדיגמיש

New member
כנס תל-חי

היי עדי ! דיס איז יור קומונרית ספיקינג... אז ככה , המחיר של תל חי סובסד לכל הקבוצה למחיר של 100 ש"ח בכדי שתוכלו לצאת כולכם לכנס. דיברנו על זה בפעולה שאם עדיין יש בעיה כספית היא תתופל. לא יווצר מצב שאחד מחברי הקבוצה לא יצא לכנס מסיבות כספיות. כנס תל - חי הוא אחד מהכנסים החשובים ביותר לשכבה ט´ - שכבה של לפני הדרכה. כל מי שרואה את עצמו כחלק בלתי נפרד מהקבוצה . צריך לקחת חלק בכנס. כל בעיה כספית באשר היא תתופל. עדי

אמממ עדי את הרי יודעת ש...

ההורים שלי לא ישלמו לי עוד שקל אחד לשום כנס בחודשיים האחרונים הייתי בכנס ט, מזכירות חניכים ובמועצת מחוז (אני מזקירה לך שאני חייבת את הכסף של הנסיעות בחזרה!) אמא שלי הגיע למסקנה שהנוע"ל זאת מסחטת כסף והיא לא תיתן לי לנסוע!

עדי, אם את באמת רוצה לנסוע...

אז קחי בעצתי, אבל באמת: מה שאומרים לקומונרים, לפני כל כנס, זה שאין סיבה שחניך לא יצא בגלל בעיה כספית. חניך שההורים שלו לא מרשםי לו לצאת כי זה מוגזם- יקבל את כל העזרה שהוא צריך. אז מה שאני מציעה לך, זה שתגידי לקומונר שלך שידבר עם אמא שלך, או אפילו שהרכז מחוז יעשה את זה. תתפלאי כמה הם יכולים לעזור. זה באמת מטופש שאמא שלך לא תשקיע בחינוך שלך לטווח הרחוק. דברי עם הקומונרים, עם הרכזים, עם גיזברית המחוז, עם פסח!!! אבל אל תוותרי. כל מפעל תנועתי הוא הזדמנות של פעם בחיים... אני עדיין לא סולחת לעצמי על זה שלא התעקשתי מספיק על פולין כשהייתי בי"א.

למעלה