הייייייייייי

mary18

New member
הייייייייייי

הייי מה קורה הכול טוב?! :) אני חולה על מרק בשקיות. האבקות האלה להכנת מרק ששמים רק מים במיוחד על ה גבניות אבל זה יקר לי לקנות כול פעם כול שקית עולה 10 15 שקל אם לא יותר. השאלה שלי איך אפשר להכין בבית את ההאבקה הזאת מה שמים שם? במיוחד העעגבניות .. אני לא אוהבת ירקות אלה רק האבקה. תודה ..
 

למוןדבש

New member
אי אפשר להכין את האבקות בבית.

זה מוצר תעשייתי ורובו עשוי מחומרים סינטטים שאין יכולת לייצר אותם במטבח ביתי (אולי במעבדה כן
) נראה לי שתאלצי לוותר על הרעיון או להכין מרק עגבניות הרבה יותר בריא מעגבניות או לחילופין מרסק עגבניות/עגבניות מקולפות מקופסא.
 

יוכי68

New member
אם את לא אוהבת את הירקות אולי תרסקי

בבלנדר וכך לא תראי ותרגישי ירקות...זה בדיוק כמו בשקיות המוכנות רק הרבה יותר אמיתי. יש לי מרק עגבניות מומלץ שהכנתי ונהניתי ממנו.......ראי בקישור.
 

יוכי68

New member
למי שלא עלה הקישור..הנה המתכון

מרק עגבניות ים תיכוני שילוב נפלא של עגבניות בשלות,בזיליקום ואורגנו מביא לנו מרק נהדר ועשיר בטעמים חומרים 2 בצלים 3 גזרים 6 עגבניות בשלות 200 גר` רסק עגבניות 4 שיני שום צרור עלי פטרוזיליה 200-300 גר` פאסטה שמן זית 2 כפות סוכר מלח פלפל שחור פפריקה מתוקה פפריקה חריפה אורגנו יבש בזיליקום יבש אבקת מרק עוף 10 כוסות מים הכנה לטגן את הבצל הקצוץ בשמן זית ,להוסיף את הגזרים המגורדים ולהמשיל לטגן עד התרככות הגזר . להוסיף את השום הקצוץ עד שריחו מתפשט היטב באוויר. להוסיף את העגבניות המגורדות ,לבשל אותם תוך כדי בחישה כ 10 דקות . להוסיף כמחצית מכמות המים ,לטחון עם מעבד חשמלי ידני את החומרים עד קבלת מרקם קטיפתי. להוסיף את יתרת המים ,רסק העגבניות ולתבל לפי הטעם .כשמגיע לרתיחה להוסיף את הפטרוזיליה הקצוצה ולהוריד לאש נמוכה כשעה . ב 10 דקות האחרונות להוסיף את הפאסטה בכמות לפי רמת הסמיכות הרצויה. מתכון עצמי : baronm10
 
למעלה