היייייייייי D:

pinky82

New member
היייייייייי D:

אממ.. טוב אז לא מזמן התחלתי לאהוב את השירים של מקפליי חחח ורציתי לשאול שאלה =] אומנם לא התחברתי להרבה שירים שלהם אבל אני יותר מתייחסת ללחן של השיר ונורא נורא אהבתי את השיר "all about you"! אז רציתי שתמליצו לי על שירים שלהם בסיגנון של השיר הזה תודה מראש
אגב- דאגי ממש חתיך חחח

Fairy of Rock

New member
../images/Emo28.gifברוכה הבאה.

חן, 16, אלפ"ש. השתלבות נעימה
ואני אתן לאחרות להמליץ, אני גרועה בזה
.

1ספירוש1

New member
היי!!

ברוכה הבאהה!! אני ספיר.. השתלבות נעימה..! אממ..אני לא יודעת בדיוק על איזה שירים להמליץ לך אבל אני ממליצה לך לשמוע את כולם ואני בטוחה שתאהבי את כולם!!
ואכן דאגי חתיךך, מאוד חתיךך.

הייי!!!

אני אנסטסיה, בת 14 מהערבה! אממ בקשר להמלצה.. יש מליי מליי מלייי שירים.. אם בא לך המלצה יותר טובה תוסיפי אותי למסן.. [email protected]

1ספירוש1

New member
לה לה לה לה..

לא שירשרת נכון..
את צריכה להגיב להודעה הראשית ולא לאחרונה..

McFly rullz

New member
הייD:

מורן, 13 ועוד פחות מחודש אני אהיה בת 13וחצי!
מאוהבת יותר מדי בדאגי
ואני לא יכולה להמליץ לך, כי הכל אצלי מומלץ!XD תשמעי הכל,את תאהבי

talosh1234

New member
ברוכה הבאה :]

אני טל בת 13 משוהם והפייב הוא דני :] הקשר לשירים .. לדעתי אם את אוהבת את AAYאת תאהבי את The Heart Never Lies אין להם הרבה קשר אבל שניהם שירי אהבה כאלה . . . אולי תאהבי גם את bubble wrap , walk in the sun , not alone - הם לא באותו סגנון אבל נראה לי שתאהבי אותם משום מה . כמוון שיש עוד שירים שאני יכולה להמליץ לך עליהם אז את יכולה להוסיף אותי אם בה לך XD 267062084 - אייסי [email protected] - מסן

היי לך ^^

מממ אני חושבת בדיוק כמו רוב הבנות פה - כול השירים ממש מומלצים אבל אולי תנסי ללכת בכיוון שטל המליצה לך - שירים רגועים
ובדוק שגמאת תתאהבי בכול השירים - אי אפשר שלא
אהה וגם אני סיון 16 וחצי שוהם והפייב שלי הוא דנייי

lirazraz

New member
ברוכה הבאהD:

לירז, 16, ראשון , פייב- דאגי
בקשר לשירים- אין לי מה להמליץ... כולם יפים... תשמעי את כולם אני בטוחה שתאהבי אותםD:

purple floyd

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

סתיו בת 15 מערד^^ תשמעי את האלבומים ותחליטי כבר את איזה שירים את אוהבת P:

OneStepCloser

New member
הייD:

מה קורה?
אני נסטיה, בת 15 וחצי, מרעננה. הפייבוריטים שלי הם טום ודאגי3> אם אהבת את השיר All About You, בטח תאהבי גם את השירים האלה: Not Alone You've Got A Friend Walk In The Sun Too Close For Comfort Bubble Wrap השתלבות מהירהD:

Lex 1

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

אם כמובן את מחליטה להצטרף לפורומנו הקט... ^^ אני אלכס, בת 17 ופייבי (XD) הוא טום.
אמממ כמו שאמרנו לך כבר באמת שכל השירים מעולים, קשה להמליץ על מסויימים ולכן אני אומר - הורידי הכל! חחח מבטיחה לך התאהבות מידיית.

l i t a l 369

New member
היי , :)))

אממ שמעי את כל השירים, כל השירים שלהם ממש יפים ;)), ואכןן אכןןן דאגי מאוווווווווווווווווווווווווווד חתיך

pinky82

New member
ואו :] איזה חמודות פה כולן.

תודה רבה
ואחלה המלצות! השירים האלו לא כ"כ בסיגנון של "all about you" אז אני אגיד לכן מה אהבתי ומה לא- The Heart Never Lies לא ממש לטעמי, לא התחברתי You've Got A Friend התאהבתי
Bubble Wrap גם לא הכי התחברתי, נחמד.. תודה רבה לכולן על ההמלצות ועל הקבלת פנים!
אשמח לקבל עוד המלצות לשירים בסגנון

עזרה../images/Emo53.gif

משהי יכולה בבבקשששההה לשם פה להורדה את השירים: Walk In The Sun Bubble Wrap תתתתתתוודדדההה מראשש...=]

למעלה