היייייייייי!

class79

New member
היייייייייי!

מה המצב?! אף אחד פה לא מכיר אותי (חוץ מסמיון), אז החלטתי לפתוח אשכול הכירות בשבילי---->תציגו את עצמכם.... אז, אני נעמה בת 14 וחצי גרה באיזה מקום בדרום, אוהבת את THE ANIMALS ואל תתפלאו שאני לא אוהבת את "מוניקה" בגלל שסמיון אמר שגם אם לא שמעתי אף פעם שירים שלהם אני יכולה לכתוב פה.....-אז לא להרוג אותי/או את סמיון.... וסמיו-יש לך אולי תמונה של מעיין מהטיול או סתם תמונה...? תענה מהר כי זה ד-ח-ו-ף-! אז....ביייייייי נעמה

the king 25983

New member
שלום שלום../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

היי נעמה וטוב שבאת
ברוכה הבאה
אין לי שום תמונה של מעיין לא מטיול שנתי ולא משום מקום אחר. ואת כן מכירה את השיר של מוניקה 'מכה אפורה'. הוא היה הפתיח של 'פלורנטין' ושיר מוכר. זה שאני מזיין לכם ת'שכל איתו כל הזמן... את בטח גם מכירה את 'גשם חזק' ו'על הרצפה' ואולי עוד כמה להיטים... הקיצר, אני מקווה שתישארי כאן

ברוכה הבאה!!! ../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

אני חן הוכמן! ואני מאוד מקוה שתישארי כאן ושתהני כמובן! ו..... אז תתחילי עכשיו לשמוע מוניקה!!!!

וולקומ,וולקומ

נעים להכיר נעמה, לי קוראים לינור ואני עוד חודש בערך בת 14..אני מתה כבר להגיע לגיל הזה , אגב, חן תרשום בלוח הזמנים הזה את התאריך שלי גם..12.5.89, חוץ מיזה, תבואי לכאן תמיד עם או בלי קשר למוניקה תהני , לינור!

class79

New member
תמליצו לי...

על אזה שיר לא מוכר, ועתיק-כאלה שאף אחד לא שומע...

the king 25983

New member
../images/Emo103.gifקבלי...

קודם כל, נעמה תאמצי לך אייקון... זה מין מנהג כזה, כל אחד מאמץ לו אייקון ושם אותו בכותרת בכל הודעה שהוא כותב. כמו שבטח שמת לב (או שלא, אצלך אי-אפשר לדעת...) אני אימצתי את ה
, חן את ה
ועכשיו לינור אימצה את ה
, רותם(יקה) אימצה את ה
, רוני את ה
וכו'... הנה שירים שאני ממליץ לך עליהם: מכה אפורה סאן חוזה עוד פעם אחר כך כל החבר'ה 180 פצעים ונשיקות עיניים טובות אני יודע הר של בייגלך פרפר על הרצפה רקוויאם לבלונדינית כביש מהיר איש קש מילי מוצ''ש בקניון הסרט נמשך הפוך בשמש מסך זהב מצעד גשם חזק מלכת היופי זאב יחסים פתוחים שנים חסומות הקונפורמיסט בעיר הזאת הרעב מספיק בנאדם למה את הולכת לבד שומר אריות טרף קל דם מתחפר באלנבי לא רוצה לדעת לא מתבייש באהבה שלי חיות מחמד הסיפור המתוק כשתשמעי את כל השירים, תגידי לי אני אביא לך עוד... (עד אז מוניקה יוציא עוד כמה דיסקים...
)

the king 25983

New member
../images/Emo103.gifככה זה נראה יותר ארוך...

ומה קרה פתאום חזרת
התגעגעת אז באת
(אני מקשיב לדיסק שהמורה הביא לי...)

תן לשים ת'ראש על דיונה

זה הם עשו את זה נכון?.. מישהו יודע אם זה יצא איפושהו ? או שהם סתם הוציאו את זה לרשת

class79

New member
מה?!

אני לא מבינה כלום.... מה זה הומור פנימי?! ואיזה מורה?מה?לאהבנתיאותך...

exit_from_here

New member
הוא רשם חלק משיר של החברים של נטאשה

להקה שאני מנהל את הפורום שלה והמחנך שלו (גם שלך לא?) הביא לו דיסק שלהם

למעלה