הייייייייי אני חדשדשההההההה

go avril

New member
הייייייייי אני חדשדשההההההה

קוראים לי עינבלללללללל ופינק רוקססססססס(rocksssssss) מקווה שאני יהנה פההההה

אטא6טט

New member
ברוכה הבאה !!!

גם אני מפורום אבריל לאבין כמוך וגם אני חדש הצטרפתי אתמול

DuNcS aLiEn

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

חח, גם אני בפורום אבריל לאבין

אטא6טט

New member
זהו כבר אפשר לגלות את האמת ....

באנו לפה כדי להפוך את פרורום פינק לפורום אבריל לאבין

אטא6טט

New member
על מה סליחה ?? באנו בשמה של ......

הקדושה הקנדית אבריל לאבין !!!

yanivtr

New member
אתם יודעים שאבריל ופינק

לא הולך ביחד...
ציטוט ממה שאבריל אמרה בראיון אחד- "אני לא רוצה להיות כמו כל הזמרות הדפוקות, שעושות פוזה וחושבות את עצמם, כמו בריטני,פינק ......" ואל תגידו לי שזה סתם שמועות לא נכונות, כי אני ראיתי ושמעתי את זה בעצמי!!!

Human Nature

New member
*אזהרת שערוריה* |טל| †

אני חושב שדי משעשע לשמוע מפיה של גברת לאבין הצהרה כנגד פוזה. בתור אחת שכל הקריירה שלהּ מתבססת על פוזה עלובה, אני מוצא את זה תמוה שהיא מעזה לדבר על פינק. ומילא אם השירים שלהּ היו חביבים- אבל גם זה לא. סתם זמרת שתעלם תוך זמן קצר, פשוט כי אין לה מה להגיד (שימו לב: ללכלך זה לא לדבר ולהביע דעה). מה גם שהקול שלה לא כזה טוב (האזניים של עדיין כועסות על שהשמעתי להן את "קומפליקייטד" חי). עוד משהו- אני ממש לא מוצא מה יש להעריץ בהּ כל-כך. האם זו העובדה שהיא כביכול מורדת? האם זו העובדה שהמוזיקת-פופ שלה באה באריזה של כאילו-רוק? האירו את עיניי.

yanivtr

New member
זה בדיוק מה שאני חושב אבל

נמנעתי ולהגיד את זה... כי אני יודע שיש שהם מעריצים שלה, וממש אין לי כוח להתווכח... וזה ברור שאבריל תופעה חולפת... על כמה שהיא יורדת על בריטני, היא לא תגיע אפילו לזרת שלה...(ולא אני ממש ממש ממש לא מעריץ של בריטני)

Human Nature

New member
אני אומר מה שאני חושב. |טל| †

נכון, זה אולי פוגע, אבל זו הדעה שלי, ואני מרגיש מספיק בטוח בהּ בשביל לומר אותהּ. לא הכרחתי אף-אחד לקבל אותהּ, לא השתמשתי בשפה נמוכה, בדקתי את העובדות (שמעתי את הדיסק של לאבין מספר פעמים), וגם לא ירדתי לפסים אישיים. אז נכון, זה אולי ירגיז. אבל כזה אני- מרגיז

yanivtr

New member
צודק

אבל קרה לי מקרה אחד שהתווכחתי עם מעריצים של אבריל... ובגלל שאני צודק ואין להם מה להגיד, אז הם יורדים לפסים אישיים.... ואין לי ממש כוח להתווכח איתם שוב

go avril

New member
יווווווו אולי דייי כבר!! יופי שזה..

הדעה שלכם וזה ממש אבל ממש לא מעניין אותי באמתי לפורום הזה לא בשביל לשמוע אנשים יורדים על אבריל אז מספיקקקקקקקקק באתי כי לפניק יש שירים יפיםםםםם וסוף סוף פתחו לה פורום!!!!
יש לכם בעיה שאני מעריצה את אבריל יופי ליייייייי

yanivtr

New member
רואה למה אני מתכוון ../images/Emo4.gif

לא שזה מזיז לי... פשוט אני לא רוצה סתם להרוס פה את הפורום , ולפתוח ויכוח על אבריל

Human Nature

New member
קודם כל, תרגעי. |טל| †

שנית, אנא ממך- תכתבי אות פעם אחת (או שמא המקשים במקלדת שלך נתקעים?
). שלישית, הבענו את דעתנו כחלק מהדיון וכחלק מחופש הבטוי המקובל במדינות נאורות (לצורך הענין- ישראל היא מדינה נאורה). אני אשמח לשמוע את דעותיך ותגובתך לדברי, אך מכיוון שהתגובה היא בערך: "טוב, אני מעריצה אותה", היא אינה עניינית. רביעית, לא "ירדנו" עליה- הבענו את דעתינו עליה. יש הבדל בין "ירידה", לבין הבעת דעה. ושוב, ברוכה הבאה.

למעלה