הייייייייי יאיייייייייי יייייייייי תמנים

הייייייייי יאיייייייייי יייייייייי תמנים

מה היה איתכם שלא תבינו אותי לא נכון גם אני תמוני ונימאס לי מזה שאין לנו בית כנסת נורמלית אחת כל היום רבים ורבים אני גר בירושלים אם מישהו מכיר פו בית כנסת נורמלית שידווח נ.ב. עברתי לא מיזמן במקור מהמרכז אההה ותפסיקו לאכל ג'חנון זה לא בריא

ביכנ"ס נורמלי

שמיתפללים נורמלי בלי לפצח גרעינים ולעשות ביזנז ולישמוע סיפורים על איך עבר השבוע זה מבאס כי אני מאוד נהנה מהתפילה התימנית חוץ מיזנ הבתי כנסיות רובם ניראים מו מחסן מאולתר למה אין בית כנסת יפה שכיף להיתפלל בה ??? ואם יש בירושלים איפו בכיוון נחלאות

נסה בבית הכנסת של

מארי יוסף קאפח. ואם אינך דרדעי, נסה את מזלך בבית כנסת הגורל, בו התפלל מארי חיים כסאר.

ביהכ"ס הגורל ברח' אבולעפיה בנחלאות

ביכנ"ס מפוארת נראית ממש כמו ארמון. בבחינת מקדש מעט. ממליץ לך לנסות.

תודה נסיך עזרתה לי אני יבדוק את זה

תודה קצת קשה לי לדמיין ארמון קטן אצל התימנים זה משהו כמו צריפון קטן מאחורי הבית אבל נו שהיה. אני יבדוק תודה אולי יהיה לי סיבה מספיק טובה להיתפלל בערב שבת

בהנהגת הבריאות להרמבם

שכתב עבור צלאח אלדין, הזהירו מאכילת הזאלאבייה, ומשאר מאפים המטוגנים בשמן, שהינם קשים לעיכול כחרבות למיעיים. וע``כ לא אתפלא איפא אם כל העמדות תפוסות בשירותרום בבית המטבחיים. ודי להווכח בסדר מעשה המנחה בהלכות מעשה הקורבנות ובפרט כמות המצות של לחמי תודה.

או הנה אחד שמבין עניין

בדיוק על זה אני מדבר זה מה זה לא בריא הבעיה הגדולה היא שהואכל נישאר כמו פעם אבל ההיתנהגות של האנשים לא פעם היו אוכלים זבל אבל היו עובדים פיזית בשדות וכו' היום אוכלים את אותו זבל אפילו יותר גרוע ולא מזיזים תתחת כל היום על כסא מול המחשב בקיצור לא זזים פיזית

לשון הרמבם

``כל זמן שהאדם מתעמל ויגע הרבה.. אין חולי בא עליו..ואפילו אכל מאכלות הרעים..`` ולפלא הוא שאותו רופא אליל נפל פעמים למשכב במשך שנה, עד שלא יכול היה להשיב באיגרתו לקהל מארשיליא. ואף הכהנים לקו במעיהיהם ולא הועילה להם זריזותם בעבודת בית המטבחיים.

בווו לא מדוייק...

אל תשכח שבתימן לא היה את כל האוכל הסינטטי.. בשר היה בשר אמיתי, והיו משתמשים המון בדורה במקום חיטה שזה הרבה יות רבריא... אז הויטמינים שהיו מקבלים היו אמיתיים.. אוכל בריא היה. בליב מי.

בכל מקרה, המתכון שלך טעים

אף ללא הקוניאק והגזר. ותודה מראש, עברת טסט

ורק עכשיו אתה נזכר לומר ?

אתה לא נורמאלי , כבר חשבתי שאיומיך עומדים להתממש !!!! נ.ב אתה מבשל??? נ.ב (@) אז מתי הולכים לחפש אולם ואיפה הטבעת שלי ??

הנה אנחנו מאלמים אלומים

כמו טבעת עגיל וכומז. והכל משאריות הבצק של השו אסמו שהצעת. רק אתמול התפניתי לאפותאת הזלאבייה, ואין זו בושה להודות שנתעוררתי ג`וויע ורק מתכונתך עמדה לי. והאם הנני יודע לאפות ולבשל? בחניני נא בזאת בשליחת מתכון נוסף עבור צ`אלוף ולחוח.

הממ.. אני לא יודעת איך מכינים סאלוף...

וכבר אין את מי לשאול .. אבל לחוח אני אעלה יותר מאוחר בתנאי שאתה מבטיח להעלות תמונה של מה שיצא :)

חחח ../images/Emo6.gif תבוא לראש-העין, יש מלא בתי כנסת

לתימנים.....
בעצם - לכל משפחה יש בית כנסת משלה... אם זה נורמלי או אל - תחליט אתה...

למעלה