הייייייייי לכולםםםם

rnb priencess

New member
הייייייייי לכולםםםם

אני צריכה עזרה אם מישהו יכול לעזור לי בבקשה יש לי עבודה שהיא בעצם היחידה הראשונה של הבגרות שלי בספרות מוגבר אני צריכה להציג סרט אהבה באופן יצרתי ובחרתי את הסרט "אהבה זה כל הסיפור" אבל אני לא יודעת איך בדיוק להציג את זה באופןיצירתי אם מישהו יכול להביא לי רעיונות אני אודה לכם מאוד.

A l l a 4 k a

New member
צריכה עזרה

לחברי הפורום שלום! אני חדשה כאן ותהיתי האם תוכלו לעזור לי. ריבלתי עבודה על הסיפור "יד ושם" של אהרון מגד. אני צריכה למצוא סיכומים או הסברים מפורטים על סיפור זה. רציתי לדעת איפה אוכל למצוא את זה. תודה.

Britush

New member
למען האמת, ../images/Emo42.gif

גם אחרי שקוראים את הסיפור שלוש פעמים, קשה לכתוב עליו עבודה.
וה-80 שלי יעיד על כך.

שלום....

פניתי כבר לשני פורומים העוסקים בנושא ולא קיבלתי תשובה, אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי. הגעתי לפורום עקב התקלותי בשאלות שלא היו לי מובנות מתוך עבודה על הספר "תרנגול כפרות" של המחבר אלי עמיר. שאלה אחת, היותר ברורה, היא: "תאר את "המסיבה" שארגנו המזרחיים לאנשי הקיבוץ, כיצד הגיבו המקומיים למסיבה זו?" -האם מדובר כאן על המסיבה המדוברת בפרק השישי שהיוותה בעצם מפגש בין שני העולמות השונים? השאלה השנייה היא: "מיהו גונב התרמיל?- מה עלה בגורלו?" -והרי בתחילה, כאשר סופר על גניבת התרמיל של נורי לא פרטו מי היה גנבו, ואולי בעצם המורה התכוונה כאן לראובן אשר גנב את הסדינים והירקות וגורלו היה שחזר אל המעברה?.. בתודה מראש.

למעלה